Το Quick Resume Xbox Series X / S θα συνεχίσει να διορθώνεται και να βελτιώνεται, λέει ο Jason Ronald.

Published on 6 December 2020 at 16:38

Όσον αφορά τις κονσόλες νέας γενιάς, ένας παράγοντας που τόσο η Sony όσο και η Microsoft αντιμετώπιζαν σκληρά (ειδικά η Sony) ήταν η μετάβαση από το σκληρό δίσκο στον SSD. Για όσους ήταν αρκετά τυχεροί για να αποκτήσουν κάποιο από τα τρία νέα συστήματα, χωρίς αμφιβολία έχετε δει μια μεγάλη διαφορά στους χρόνους φόρτωσης ήδη και στο Xbox έχετε επίσης τη δυνατότητα Quick Resume. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα που πραγματικά δεν πιστεύετε ότι θα χρησιμοποιήσετε πολύ έως ότου το έχετε, ειδικά με το Game Pass. Ωστόσο, όπως πολλές νέες τεχνολογίες, υπάρχουν προβλήματα. Αν θυμάστε, το Quick Resume απενεργοποιήθηκε σε ορισμένους τίτλους λόγω τεχνικών προβλημάτων. 

Ο Διευθυντής Διαχείρισης Προγράμματος Xbox Jason Ronald ήταν στο Xbox Podcast του Major Nelson για να μιλήσει για το μέλλον του Quick Resume. Είπε ότι η ομάδα δουλέυε σκληρά για την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν, και πολλοί από τους τίτλους που είχαν απενεργοποιήσει το Quick Resume έχουν ενεργοποιηθεί ξανά. Είπε ότι το Quick Resume είναι κάτι που θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να τροποποιούμε και να βελτιώνουμε με βάση τα σχόλια που θα λάβουμε στο μέλλον από τους παίκτες.

«Ενεργοποιήσαμε εκ νέου το Quick Resume για περισσότερους από 20 τίτλους Xbox Series X και Series X, συμπεριλαμβανομένων των Gears 5, Yakuza: Like a Dragon και μόλις αυτήν την εβδομάδα ενεργοποιήσαμε ξανά το Quick Resume για το Assassin's Creed Valhalla και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πολύ στενά με συνεργάτες για να βεβαιωθούμε ότι η λειτουργία λειτουργεί όπως αναμένουμε. Θα συνεχίσουμε να το επανενεργοποιούμε για όσους τίτλους μπορούμε τις επόμενες μέρες και εβδομάδες και, στη συνέχεια, θα βεβαιωθούμε ότι οι παίκτες θα πάρουν αυτό που περιμένουν.

«Ακούμε σχόλια από την κοινότητα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Quick Resume. Ακούμε πραγματικά αυτά τα σχόλια και μερικά από τα που έχουμε ακούσει είναι η ικανότητα να γνωρίζουμε ποια παιχνίδια είναι ενεργοποιημένα το Quick Resume σε σχέση με κάποια που δεν είναι, και άλλες ιδέες που έχουν οι παίκτες. "

Το Quick Resume είναι σίγουρα ένα μελλοντικό χαρακτηριστικό και δεν υπάρχει πραγματικά παρόμοια λειτουργία στο PS5 της Sony. Παρόλο που ο SSD και για τα τρία συστήματα είναι τόσο γρήγορος  μπορεί να μειώσει ακόμη περισσότερο το χρόνο μεταξύ των παιχνιδιών. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι είδους πρόσθετες λειτουργίες θα ακολουθήσουν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.