Η πρώτη ενημέρωση του Cyberpunk 2077 προσθέτει επιλογές Performance/Quality στην κονσόλα Xbox X

Published on 7 December 2020 at 20:07

Μπαίνουμε σε μια νέα γενιά κονσολών και υποθέτω ότι είναι σχεδόν κατάλληλο ότι ταυτόχρονα πρόκειται να δούμε επιτέλους την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077, ένα παιχνίδι για το οποίο βασικά έχουμε ακούσει για ολόκληρη την προηγουμένη γενιά . Από τεχνικής απόψεως, κυκλοφορεί σε αυτή την προηγούμενη γενιά, καθώς δεν θα υπάρχει εγγενής έκδοση ούτε για το PS5 ή το Xbox Series X / S την επόμενη εβδομάδα όταν κυκλοφορεί το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν βελτιώσεις για αυτούς που παίζουν στα νέα μηχανήματα και σήμερα πιθανώς αποκαλύφθηκε τουλάχιστον ένα.

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε τώρα, τα φυσικά αντίγραφα του Cyberpunk 2077 είναι στα χέρια των μαγαζιών. Ενώ δεν πρόκειται να χαλάσουμε τίποτα, υποσχόμαστε, φαίνεται ότι το παιχνίδι που βρίσκεται έξω στην "κυκλοφορία" μας έχει δώσει μια ματιά σε μερικά πιθανά προνόμια  για την επόμενη γενιά. Ο χρήστης Reddit scorpo187 λέει ότι πήρε το αντίγραφο του παιχνιδιού νωρίς για το Xbox. Λέει ότι μια ενημέρωση κυκλοφόρησε ήδη για τον τίτλο και ότι βοήθησε τα σφάλματα του παιχνιδιού και κάποια απόδοση.

Η μεγαλύτερη έκπληξη όμως είναι ότι λέει στο Xbox Series X, πρόσθεσε επίσης μια επιλογή για λειτουργίες απόδοσης και ποιότητας (Performance and Quality modes). Υπήρχαν προφανώς εικόνες που αποδεικνύουν όλα αυτά, αλλά έκτοτε έχουν διαγραφεί. Είναι ενδιαφέρον γιατί η CD Projekt RED δεν έχει σχολιάσει την επιλογή που είναι διαθέσιμη. Πιθανώς θα είναι επίσης στο PS5, αν και κανείς δεν έχει εμφανιστεί για να το επιβεβαιώσει και μάλλον θα κυκλοφορήσει εάν θα υπάρχει για τις σειρές S, PS4 ή Xbox One. 

Το παιχνίδι είναι ήδη έτοιμο για preload σε συστήματα Xbox και θα είναι την επόμενη εβδομάδα για συστήματα PlayStation, με το παιχνίδι να ξεκλειδώνει σε διάφορες χρονικές στιγμές, ανάλογα με το πού το αγοράσατε. Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 10 Δεκεμβρίου.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.