Η Bungie αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αναβάθμιση του Destiny 2 για Xbox Series X

Published on 7 December 2020 at 21:37

Το επόμενο μεγάλο παιχνίδι για τοXbox One για να αποκτήσετε την Optimised "θεραπεία" για το Xbox Series X και το Xbox Series S θα είναι το Destiny 2 της Bungie και ο προγραμματιστής έχει πλέον μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι να περιμένουμε από την επόμενη εβδομάδα.

Την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου θα έρθει μια ποικιλία βελτιώσεων στο παιχνίδι για την επόμενη γενιά, συμπεριλαμβανομένων των ενισχυμένων ρυθμών καρέ (έως 120FPS), των ταχύτερων χρόνων φόρτωσης κλπ.
Ο προγραμματιστής λέει ότι, ανεξάρτητα από το αν έχετε ήδη εγκαταστήσει την έκδοση Xbox One του Destiny 2, η έκδοση για Xbox Series X | S θα απαιτεί λήψη πλήρους μεγέθους περίπου 70 GB - οπότε να είστε προετοιμασμένοι!

"Όταν κυκλοφορήσει το Update 3.0.1 στις 8 Δεκεμβρίου, οι χρήστες κονσόλας επόμενης γενιάς θα πρέπει να ξανακατεβάσουν το παιχνίδι  ανεξάρτητα από το αν έχουν παίξει το Destiny 2 από την κυκλοφορία του Beyond Light. Αυτό δεν επηρεάζει το Xbox One, το PlayStation 4 ή Χρήστες Steam. Η προ-φόρτωση δεν θα είναι διαθέσιμη για αυτήν την ενημέρωση κώδικα - οι προφορτώσεις είναι συνήθως διαθέσιμες μόνο για ενημερώσεις κώδικα επέκτασης και δεν είναι διαθέσιμες για επείγουσες επιδιορθώσεις ή εποχιακές ενημερώσεις. "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.