Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft θα κάνει μια ανακοίνωση στα The Game Awards την επόμενη εβδομάδα.

Published on 7 December 2020 at 08:10

Αυτό σύμφωνα με τον δημοσιογράφο παιχνιδιών Jeff Grubb, ο οποίος υπέβαλε τον ισχυρισμό κατά τη διάρκεια μιας ροής βίντεο στο  GamesBeat την Παρασκευή, αλλά δεν κοινοποίησε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα μπορούσε να συνεπάγεται.

Η Microsoft έχει δείξει ότι ιστορικά είναι πρόθυμη να κάνει ανακοινώσεις υψηλόυ επιπέδου στην εκπομπή βραβείων, όπως η αποκάλυψη της κονσόλας Xbox Series X του περασμένου έτους.

Τα Game Awards 2020 θα μεταδοθούν ζωντανά την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου  και θα έχουμε νέα τρέιλερ, demo παιχνιδιών και ανακοινώσεις, σύμφωνα με τον διοργανωτή του Geoff Keighley.

Η ίδια η Microsoft υπαινίχθηκε ότι θα μπορούσε να συμμετάσχει στις ανακοινώσεις της εκπομπής, κάνοντας εμφανές tweet στους θαυμαστές της για να συντονιστoυν στο σόου στις 10 Δεκεμβρίου. Ολοκληρώνεται επίσης με την ενημέρωση στο tweet του Game Pass του Δεκεμβρίου με: "Τα λέμε στους φίλους των Game Awards!"

Ένα παιχνίδι που σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα εμφανιστεί είναι το Halo. Η 343 Industries είπε στους θαυμαστές τον περασμένο μήνα ότι το Halo Infinite δεν θα εμφανιστεί στα βραβεία The Game Awards. Ωστόσο, το στούντιο είπε ότι ελπίζει να παρέχει μια «ενημέρωση υψηλού επιπέδου» για το καθυστερημένο παιχνίδι τις επόμενες εβδομάδες.

Την Παρασκευή, ο διοργανωτής Keighley επιβεβαίωσε ότι η EA θα κάνει πρεμιέρα στο Dragon Age 4 της BioWare κατά τη διάρκεια των βραβείων Game.

Λόγω της πανδημίας, η φετινή εκπομπή δεν θα έχει ζωντανό κοινό, αν και θα περιλαμβάνει παγκόσμιες πρεμιέρες, μουσικές παραστάσεις και καλεσμένους.

Για πρώτη φορά, το σόου θα επεκταθεί πέρα ​​από το Λος Άντζελες, με τη φετινή έκδοση να μεταδίδεται από στούντιο στο Λονδίνο και το Τόκιο, εκτός από την Καλιφόρνια.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί επίσης λίγο νωρίτερα από την κανονική ώρα για να μπορεί να  φιλοξενήσει ένα παγκόσμιο κοινό. Προηγουμένως, οι Ευρωπαίοι θεατές που ήθελαν να παρακολουθήσουν το σόου ζωντανά έπρεπε να παραμείνουν μέχρι το πρωί.

Ο δημοσιογράφος και ο παραγωγός έχουν ήδη δοκιμάσει με ψηφιακή μορφή μέσω του Gamescom: Opening Night Live, και τα Game Awards πρόκειται να εισαγάγουν μέσα για το κοινό να αλληλεπιδρά μέσω κοινωνικών μέσων και «εμπειριών εντός παιχνιδιού», είπε .


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.