Το παιχνίδι από την The Initiative θα είναι τίτλος Stealth τρίτου προσώπου με cyberpunk-settings στο Perfect Dark σύμπαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς.

Published on 7 December 2020 at 17:14

Η Microsoft δημιούργησε το νεότερο στούντιο  το The Initiative, πριν από μερικά χρόνια, και παρόλο που γνωρίζουμε ότι εργάζονται σε μια μεγάλη παραγωγή AAA, αυτή η παραγωγή έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών εικασιών. Πρόσφατες αναφορές το έχουν ορίσει ως ένα παιχνίδι που βρίσκεται στο σύμπαν του Perfect Dark  (αλλά όχι ως ένα παιχνίδι Perfect Dark ), και τώρα, πιθανώς έχουν εμφανιστεί νέες λεπτομέρειες για το έργο.

Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια του podcast του Xbox Two, διακεκριμένοι Insiders του Xbox Rand al'Thor και Jez Corden του Windows Central μίλησαν για το παιχνίδι και παρείχαν κάποιες μάλλον ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Όπως ανέφεραν προηγούμενες διαρροές, το ντεμπούτο της The Initiative είναι ένα παιχνίδι που βρίσκεται στο σύμπαν Perfect Dark, αλλά δεν είναι απαραίτητα ένα παιχνίδι Perfect Dark . Υποτίθεται ότι είναι ένας τίτλος δράσης μυστικότητας τρίτου ατόμου με μια δόση cyberpunk.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι θα ακούσουμε περισσότερα για αυτό το παιχνίδι σύντομα - ίσως και στα  The Game Awards αυτήν την Πέμπτη. Πρόσφατες φήμες έχουν δείξει ότι η Microsoft θα κάνει μια ανακοίνωση στο σόου, οπότε είναι σίγουρα μια πιθανότητα.ι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.