Πού θα βρείτε το Hideo Kojima στο Cyberpunk 2077

Published on 7 December 2020 at 22:52

Η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 απέχει λίγες μέρες  Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης (όσοι τυχεροί καταφέρανε) εντοπίσανε ένα οικείο πρόσωπο: Hideo Kojima! Όπως αποκαλύφθηκε προηγουμένως, το "μυαλό" πίσω από το Metal Gear Solid και το Death Stranding έχει ένα καμέο στο παιχνίδι, αλλά είναι λίγο κρυμμένο. Δεν θέλετε να τον χάσετε; Εδώ μπορείτε να τον βρείτε.

Ο Hideo Kojima εμφανίζεται λίγες ώρες στην κύρια ιστορία, αλλά δεν πέρνει άμεσα μέρος σε οποιασδήποτε σκηνή. Αντ 'αυτού, τον βρίσκετε απλά εξερευνώντας. Ο σκηνοθέτης όταν πηγαίνεις για πρώτη φορά στο Konpecki Plaza, το οποίο συμβαίνει όταν ο V πρόκειται να ξεκινήσει την πρώτη θρυλική αποστολή τους με τίτλο "The Heist". Ο  Jackie θέλει να πάει κατευθείαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας καθώς είναι βαρετός με βαριές αποσκευές, αλλά μπορείτε να του πείτε ότι θα εξερευνήσετε λίγο και θα τον συναντήσετε αργότερα. Κάντε αυτό για την ευκαιρία να εντοπίσετε το Kojima.

Από το λόμπι, περπατήστε στο πίσω μέρος του ξενοδοχείου για να βρείτε ένα μπαρ και εστιατόριο. θα δείτε μια οικοδέσποινα να στέκεται ακριβώς μπροστά της. Καθώς περπατάτε από την είσοδο, κατευθυνθείτε κατευθείαν πίσω και προς τα αριστερά, όπου θα βρείτε τον Kojima να κάθεται σε ένα περίπτερο που περιβάλλεται από λίγα άτομα. 

Ο Kojima είναι με το όνομα Oshima και λέει στους ανθρώπους γύρω του ότι θέλει «οι παραγωγές του να μεταφέρουν πραγματικό, ωμό ανθρώπινο συναίσθημα». Δεν θα πουμε παραπάνω γιατί θα μπορείτε να μιλήσετε μαζί του και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον ρόλο του στον άγριο, τεχνολογικό κόσμο του Cyberpunk 2077.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.