Το Cyberpunk 2077 θα είναι "ένα διαφορετικό παιχνίδι" μετά το Day One Patch για κονσόλες.

Published on 8 December 2020 at 20:03

Η επερχόμενη ενημέρωση του Cyberpunk 2077  αφορά τις διορθώσεις σφαλμάτων και τις βελτιώσεις σταθερότητας, σύμφωνα με έναν από τους προγραμματιστές που εργάζονται στο παιχνίδι.

Οι κριτικοί φαίνονται γενικά ευχαριστημένοι με το Cyberpunk 2077, αλλά ένα κοινό θέμα στις κριτικές είναι ότι είναι αρκετά bugs. To GamesRadar αναφέρει πράγματα όπως "ελλείποντα οχήματα, πλωτά όπλα ή κολλημένο μενού", αλλά σημειώνει ότι η CDPR έχει υποσχεθεί να επιδιορθώσει τέτοια πράγματα με το  Day One patch.

Σε μια ανταλλαγή στο Twitter, ο Fabian Mario Döhla της CD Projekt Red λέει ότι "ένα σωρό ζητήματα που αντιμετώπισαν οι  reviewers (και ανέφεραν) έχουν ήδη επιδιορθωθεί, [και] όλα είναι μέρος της ενημέρωσης" Ο Döhla λέει επίσης ότι το Cyberpunk 2077 είναι "ένα διαφορετικό παιχνίδι με την ενημέρωση της κονσόλας", που φαίνεται να αναφέρεται στο Day One Patch.
Για μια κυκλοφορία παιχνιδιού μετα από τόσα χρόνια διαφημιστικής εκστρατείας και μετά από αρκετές καθυστερήσεις, είναι κατανοητό ότι ορισμένοι παίκτες ανησυχούν για σφάλματα και ζητήματα απόδοσης. Για αυτόν τον λόγο, είναι καθησυχαστικό να ακούμε κάποιον από την CDPR να σας απαλλάσσει  κάποιες από αυτές τις ανησυχίες. Ωστόσο,ο Döhla λέει ότι ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες υπολογιστών θα μπορούσαν να επιλυθούν μειώνοντας τις ρυθμίσεις γραφικών τους.
Όταν οι ρυθμίσεις είναι πολύ υψηλές για το σύστημα σας, το παιχνίδι δεν είναι σε θέση να γίνει stream και κάποια πράγματα αρχίζουν να λείπουν (animations, ήχοι,κτλπ) Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις και θα λειτουργεί πιο ομαλά », λέει η Döhla σε ξεχωριστό tweet.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί σε PS4, Xbox One και PC στις 10 Νοεμβρίου, με ένα PS5 / Xbox Series X ugprade να έρχεται σε μια μη καθορισμένη μεταγενέστερη ημερομηνία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.