Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021

Published on 9 December 2020 at 08:30

Το Halo Infinite προφανώς καθυστέρησε πριν από την κυκλοφορία του Xbox Series X | S, οπότε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει;

Σε μια ανάρτηση «Inside Infinite» στην επίσημη ιστοσελίδα του Halo Waypoint, ο creative director Joseph Staten επιβεβαίωσε σήμερα ότι το επόμενο κεφάλαιο του Master Chief θα φτάσει σε κάποιο σημείο το φθινόπωρο του 2021.

"Είναι τιμή μου ως creative director να βοηθήσω την ομάδα μας να φέρει το Halo Infinite το φθινόπωρο του 2021."

"Ναι, τότε βγαίνει το παιχνίδι. Και από τώρα μέχρι τότε, ο καθένας από εμάς στην 343 και οι εξαιρετικές συνεργαζόμενες ομάδες μας θα φτιάχνουν, θα δοκιμάζουν και θα γυαλίζουν μια εμπειρία που ελπίζουμε ότι θα αγαπήσετε όλοι."

Στη συνέχεια ο Staten δήλωσε πως η κυκλοφορία του Halo Infinite θα είναι «μόνο η αρχή της περιπέτειας» και ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την «υπομονή» και το «πάθος» τους πριν από αυτήν την ανακοίνωση. Επιβεβαίωσε επίσης ότι η πτήση του Insider για το Infinite θα ξεκινήσει "αργότερα" το επόμενο έτος.

"Αλήθεια, το Halo Infinite είναι ένας κόσμος στον οποίο μου αρέσει να περνάω χρόνο και είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω, τόσο ως σχεδιαστής όσο και ως παίκτης. Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας, σας ευχαριστώ για την υπομονή και το πάθος σας. Αναμένουμε να συμμετάσχετε μαζί μας στην περιπέτεια Halo Infinite, πρώτα με το Insider να πετάει αργότερα τον επόμενο χρόνο και μετά όταν το κυκλοφορήσουμε το Φθινόπωρο του 2021. "

Βάσει αυτών των δηλώσεων με μια προσωπική (Tecvirus) εικασία/εκτίμηση θα υπολόγιζα πως θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2021!Εαν γυρίσουμε το χρόνο πίσω το πρώτο Halo είχε κυκλοφορήσει Νοέμβριο του 2001 οπότε ίσως η Microsoft το συνδυάσει με τα "γενέθλια" του Master Chief σαν μια φαντασμαγορική κυκλοφορια!


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.