Το EA Play ήρθε στο Game Pass για να μείνει καιρό.

Published on 9 December 2020 at 18:21

Το EA Play προστέθηκε στο Xbox Game Pass για Ultimate συνδρομητές τον περασμένο Νοέμβριο, παρέχοντας πρόσβαση σε επιπλέον 80+ τίτλους από τον κατάλογο EA και φαίνεται ότι η υπηρεσία είναι εδώ για να παραμείνει μακροπρόθεσμα.

Σε μια συνέντευξη με την Gaming Bible, ο διευθυντής μάρκετινγκ του Xbox, Aaron Greenberg, ρωτήθηκε για το πόσο θα διαρκέσει η συμφωνία, προτείνοντας τη συνεργασία με το EA Play "δεν είναι κάτι που είναι μόνο ένα σύντομο χρονικό διάστημα."

"Λοιπόν, τώρα έχουμε μια σημαντική συνεργασία με το EA Play. Και ενώ δεν πρόκειται να μέχρι πότε αλλά αυτό δεν είναι κάτι που είναι μόνο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Άρα αυτή είναι μια σημαντική προσθήκη, και αυτό συμβαίνει να παραμείνω στην υπηρεσία για αρκετό καιρό. "

"... Η EA επενδύει στο Game Pass, όπως ακριβώς έχουμε επενδύσει στην υποστήριξη του καταλόγου EA Play. Και πιστεύουμε ότι, τελικά, οι παίκτες θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν εδώ"

Ο Greenberg ρωτήθηκε επίσης για τη δυνατότητα προσθήκης περισσότερων πρόσθετων συνδρομών στο Game Pass στο μέλλον, ενδεχομένως με τη μορφή επιπλέον βαθμίδων, και ενώ σημείωσε ότι δεν είναι αυτό στο επίκεντρο αλλά η ομάδα ήταν ανοιχτή σε αυτό.

"Εάν υπάρχει μια άλλη συνδρομητική υπηρεσία που θέλουν να προσθέσουν, ανακοινώσαμε τη συνεργασία με την Disney +, δίνουμε 30 δωρεάν μέρες από την Disney + στα μέλη, έχουμε κάνει πράγματα με το Spotify και άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες. Το να κάνουμε συνεργασίες μάρκετινγκ και να προωθούμε αυτές τις υπηρεσίες, επειδή γνωρίζουμε για πολλούς ανθρώπους, τον καλύτερο τρόπο για να ζήσετε είτε πρόκειται για παιχνίδια είτε για άλλες μορφές ψυχαγωγίας, είναι να αποκτήσετε ένα είδος του πακέτου all-you-can-eat σε μία χαμηλή μηνιαία τιμή "


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.