Το Xbox έχει μερικές εκπλήξεις καθοδόν.

Published on 9 December 2020 at 19:51

Τα Xbox Game Studios έχουν ήδη αποκαλύψει ότι το Psychonauts 2 και το'Halo Infinite βρίσκονται στο δρόμο για το 2021, αλλά προφανώς υπάρχουν και άλλες "εκπλήξεις" καθ' οδόν.

Σύμφωνα με τον Jerret West, CVP της Microsoft Gaming, το τμήμα των στούντιο του Xbox δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ολόκληρο το πρόγραμμα του για το 2021, και διάφοροι τρέχοντες τίτλοι Xbox Game Studios θα λάβουν νέο περιεχόμενο το επόμενο έτος.

"Από τα Xbox Game Studios, το 2021 θα δούμε την επιστροφή του Master Chief στο Halo Infinite, μια νέα οδύσσεια εγκεφάλου στο Psychonauts 2 και μερικές εκπλήξεις που δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμα. Τα αγαπημένα σας παιχνίδια θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται μαζί σας, με 30 κομμάτια νέου περιεχομένου να έρχονται σε πολλά από τα franchise μας το επόμενο μισό του χρόνου (2021), συμπεριλαμβανομένων των Forza, Sea of ​​Thieves, Grounded και πολλά άλλα. Κοιτώντας πιο μπροστά, θα ακούσετε επίσης περισσότερα από τα Xbox Game Studios και Bethesda. "

Απομένει να δούμε ποια είναι αυτά τα παιχνίδια, αλλά  η Microsoft μας προϊδεάζει ότι θα παρουσιάσει ένα ή δύο από αυτά στα The Game Awards αυτήν την εβδομάδα, οπότε αναμένουμε μέχρι να ανακαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.