Ο Elon Musk θα μπορούσε να είναι στο Cyberpunk 2077

Published on 10 December 2020 at 08:25

Το Cyberpunk 2077 έχει  μερικά πρόσωπα που είναι πιο οικεία από άλλα. Ένα NPC μοιάζει με τον περίφημο CEO της Tesla και της SpaceX, Elon Musk.

Το παιχνίδι ανοίγει με μια επιλογή ανάμεσα σε ιστορίες τριών χαρακτήρων. Το Corpo lifepath σας ξεκινά σε ένα μπάνιο με τον χαρακτήρα σας να ξέρναει (αηδία) στο νεροχύτη. Ένας χαρακτήρας που μοιάζει με Musk μπαίνει λίγο μετά. Η CD Projekt Red δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, αλλά το προφίλ του μοιάζει  όπως αναφέρθηκε αρχικά από το cnet.
Ο Musk είχε μία συζήτηση με το λογαριασμό Twitter Cyberpunk 2077 το 2019 όταν αποκάλυψε το Cybertruck της Tesla. Η ανταλλαγή ήταν σύντομη, αλλά οδήγησε ορισμένους οπαδούς να πιστεύουν ότι ο χαρακτήρας είναι πραγματικά αυτός.

«Είχαμε μια συμφωνία, Elon», το διάσημο tweet από το πολωνικό στούντιο, ακολούθησε με emoji με τα μάτια. Ο Musk απάντησε με το "See ya in 2077."
Η ανταλλαγή δεν σημαίνει πολλά και δεν αποτελεί επιβεβαίωση του ότι βρίσκεται στο Cyberpunk 2077, αν και άλλοι influencers έχουν προστεθεί επίσημα στο παιχνίδι. Ο Twitch streamer Ben "CohhCarnage" Cassell, μαζί με άλλους, παρουσίασε τους χαρακτήρες τους στο παιχνίδι τον Ιούνιο. Θα μπορούσαμε να δούμε μια παρόμοια κατάσταση με τον Musk.
Το Cyberpunk 2077 έχει δει μια μικτή ανταπόκριση από κριτικούς. Κάποιοι Reviewers έχουν απολαύσει τον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού και έχουν πει ότι bugs και τεχνικά ζητήματα ίσως χαλάσουν  την εμπειρία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.