Το Control έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίγραφα

Published on 10 December 2020 at 15:09

Η Remedy Entertainment κυκλοφόρησε το νεότερο της  IP, Control, το 2019, με υποστήριξη  από την 505 Games. Ήταν η πρώτη κυκλοφορία τους σε πολλές πλατφόρμες  εδώ και πολύ καιρό, ενώ γνώρισε ισχυρή υποδοχή από κριτικούς και κοινό. Αυτό, όπως θα περίμενε κανείς, είχε ως αποτέλεσμα συνεχείς ισχυρές πωλήσεις και για το παιχνίδι.

Η Remedy ανακοίνωσε ότι το Control έχει πουλήσει τώρα περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, και  έγινε η νέα τους ταχύτερα πωλούμενη IP από το Max Payne. Το 60% των πωλήσεων του παιχνιδιού το 2019 ήταν ψηφιακό και ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 90% το 2020. Εν τω μεταξύ, ο τίτλος δράσης-περιπέτειας απολάμβανε επίσης τις υψηλότερες πωλήσεις του για ένα μήνα τον Νοέμβριο του 2020, πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι πωλείται προς το παρόν καλύτερα από πάντα.

Το Control είναι διαθέσιμο επί του παρόντος σε PS4, Xbox One και PC, και επίσης πρόσφατα κυκλοφόρησε για το Nintendo Switch ως έκδοση cloud. Το παιχνίδι προστέθηκε επίσης πρόσφατα στη βιβλιοθήκη Xbox Game Pass.

Η Ultimate Edition θα κυκλοφορήσει επίσης για PS5 και Xbox Series X / S στις αρχές του 2021, αν και δεν θα υποστηρίζονται δωρεάν αναβαθμίσεις επόμενης γενιάς.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.