Το Xbox Cloud Gaming Beta θα έρθει σε υπολογιστή και iOS την άνοιξη του 2021

Published on 11 December 2020 at 19:52

Το Game streaming είναι ένα από αυτά τα πράγματα που πλανιούνται εδώ και καιρό αλλά φαίνεται οτι φτάνει σε ένα σημείο όπου αρχίζει να γίνεται περισσότερο στο mainstream. Η Microsoft φαίνεται να πηγαίνει όλα μαζί με το Xbox Cloud Gaming, γνωστό και με το κωδικό όνομα «xCloud», το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα νωρίτερα αυτό το έτος και επεκτείνεται και άλλο το επόμενο έτος.

Όπως αναφέρεται στον επίσημο ιστότοπο του Xbox, θα κυκλοφορήσει μια έκδοση beta του Xbox Cloud Gaming τόσο σε υπολογιστή όσο και σε iOS. Ο Phil Spencer μιλάει για PC για αρκετό καιρό. Το iOS ήταν λίγο πιο περίπλοκο καθώς η Apple απέκλεισε βασικά την εφαρμογή λόγω των οδηγιών της. Εξαιτίας αυτού, η έκδοση iOS του Game Pass θα είναι μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού και προφανώς δεν θα είναι τόσο ειδική εφαρμογή όσο και στο Android.

Και οι δύο θα κυκλοφορήσουν την Άνοιξη του 2021, και οι δύο θα συμπεριληφθούν χωρίς επιπλέον χρέωση για όσους έχουν εγγραφεί στο Xbox Game Pass Ultimate. Ο Spencer είπε επίσης ότι σκοπεύει να το φέρει και σε κονσόλες Xbox κάποια στιγμή, αλλά από τώρα, δεν είναι γνωστό κανένα χρονικό πλαίσιο.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.