Ο Developer του Elder Scrolls Online εργάζεται σε νεο AAA IP.

Published on 11 December 2020 at 17:34

Τα ZeniMax Online Studios εργάζονται εδώ και πολλά χρόνια στο The Elder Scrolls Online, και παρόλο που δεν είναι World of Warcraft, το MMORPG δημιούργησε μια σταθερή φήμη και ένα μεγάλο playerbase για τον εαυτό του χάρη στις τακτικές ενημερώσεις που συνεχίζουν να επεκτείνουν το πεδίο του παιχνίδιου. Και παρόλο που η ZeniMax Online, φυσικά, θα συνεχίσει να εργάζεται στο The Elder Scrolls Online, φαίνεται ότι έχουν και άλλα σίδερα στο πρώτο.

Ο Quentin Cobb, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από το στούντιο του Σαν Ντιέγκο της Sony, ανακοίνωσε πρόσφατα στο Twitter ότι έχει ενταχθεί στa ZeniMax Online Studios ως Senior Designer και θα εργαστεί σε μια νέα AAA  IP . Θα εργάζεται σε ένα νεοσύστατο  στούντιο στο Σαν Ντιέγκο. Αρκετά ενδιαφέρον, ο John Bautista, ο οποίος εγκατέλειψε επίσης το στούντιο του Σαν Ντιέγκο της Sony μαζί με τον Cobb, προσχώρησε επίσης στο ZeniMax Online ως Principal Combat Designer.

Τα ZeniMax Online Studios είναι, φυσικά, ένας από τους διάφορους προγραμματιστές που ανήκουν στο ZeniMax (συμπεριλαμβανομένων όλων των Bethesda) που σύντομα θα ενταχθούν στη συνεχώς αυξανόμενη και ολοένα και πιο εντυπωσιακή σειρά first party studios της Microsoft. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.