Το Little Nightmares 2 έρχεται στο PC,το PS4, το Xbox One και το Switch στις αρχές του 2021

Published on 12 December 2020 at 05:03

Το παιχνίδι τρόμου του Tarsier Studios και του Bandai Namco Little Nightmares ήταν ένα απόλυτο στολίδι, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι οπαδοί είναι πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουν πώς θα ταιριάζουν με την επερχόμενη συνέχεια. Το Little Nightmares 2 μοιάζει ακριβώς με το είδος της εξέλιξης που θα περίμεναν οι παίκτες σε όλα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα και τώρα, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μόνοι σας ένα μέρος του παιχνιδιού.

Οι προγραμματιστές ανακοίνωσαν πρόσφατα στο Twitter μέσω του επίσημου λογαριασμού του παιχνιδιού ότι το demo Wilderness για το Little Nightmares 2 είναι τώρα διαθέσιμο σε υπολογιστή μέσω Steam, με τις προπαραγγελίες να έχουν δημοσιευτεί. Οι παίκτες θα μπουν στα παπούτσια του Mono και θα διασχίσουν ένα ανατριχιαστικό δάσος (όπως υποδηλώνει το όνομα του demo) για να σώσουν το Six, καταλήγοντας σε μια συνάντηση με τον Hunter.

Το demo θα φτάσει επίσης στα PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις αρχές του 2021. Δεν έχει αναφερθεί συγκεκριμένη ημερομηνία  αλλά βλέποντας ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου.

Το Little Nightmares 2 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 11 Φεβρουαρίου 2021 και θα έχει ports για PS5 και Xbox Series X / S αργότερα μέσα στο έτος. Μπορείτε να δείτε μερικά εκτεταμένα πλάνα παιχνιδιού από το ανατριχιαστικό πλευρικό καρότσι της Tarsier Studio εδώ.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.