Το Back 4 Blood λαμβάνει Gameplay Trailer και κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2021

Published on 11 December 2020 at 21:27

Έχουμε ακούσει αρκετά για το Back 4 Blood του Turtle Rock Studios, αλλά τελικά αποκάλυψε το gameplay για το co-op shooter πρώτου προσώπου στα The Game Awards 2020. Δε Το Back 4 Blood θα κυκλοφόρησει στις 22 Ιουνίου 2021 για Xbox Series X / S, Xbox One, PC, PS5 και PS4.

Το Back 4 Blood θα φανεί αμέσως οικείο στους θαυμαστές του Left 4 Dead λόγω της αφθονίας των ζόμπι . Υπάρχει campaign που μπορεί να παίχτει είτε σόλο είτε με έως και τρεις άλλους φίλους. Για να παρέχετε περισσότερη ποικιλία παιχνιδιού, υπάρχει ένα σύστημα καρτών που επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν roll build, να κάνουν σκληρότερες μάχες και ακόμη και να τροποποιούν τα αφεντικά.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον, υπάρχει επίσης η λειτουργία PvP όπου ο Cleaner μάχεται ενάντια στο Ridden. Κάθε πλευρά έχει τα δικά της μοναδικά όπλα και ικανότητες, οπότε θα πρέπει να είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς παίζει. Η  άλφα  θα έρθει την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα δούμε σύντομα περισσότερα του Back 4 Blood. Μείνετε συντονισμένοι εν τω μεταξύ για περισσότερες λεπτομέρειες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.