Ανακοινώθηκε το The Callisto Protocol. Ενας τίτλος Sci-Fi τρόμου όπου κυκλοφορεί2022

Published on 11 December 2020 at 09:18

Ιδρύθηκε από τον δημιουργό του Dead Space, Glen Schofield, το Striking Distance Studios αποκάλυψε τελικά το πρώτο του παιχνίδι τους στο The Game Awards. Έίναι ένας τίτλος τρόμου sci-fi που ονομάζεται The Callisto Protocol. Ρίξτε μια ματιά στο τρέιλερ ανακοίνωσης παρακάτω και σίγουρα θα σας  θυμίσει ένα παλιό κλασικό τρόμου.

Το παιχνίδι δεν είναι τοποθετημένο σε ένα εγκαταλελειμμένο διαστημόπλοιο, αλλά στο Callisto, το φεγγάρι του Δία, το 2030. Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στη φυλακή Black Iron, δηλαδή με τη μορφή μεταλλαγμένων εξωγήινων πλασμάτων που σφαγιάζουν τους φυλακισμένους. Οι παίκτες πρέπει ουσιαστικά να ξεφύγουν ενώ αποκαλύπτουν επίσης την αλήθεια του τι συμβαίνει.

Το Callisto Protocol πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2022 σε κονσόλες και υπολογιστή. Παρόλο που οι ακριβείς λεπτομέρειες του παιχνιδιού είναι ακόμη άγνωστες, ο Schofield και η ομάδα του προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα από τα «πιο τρομακτικά παιχνίδια όλων των εποχών». Περισσότερες λεπτομέρειες θα έρθουν το επόμενο έτος, οπότε μείνετε συντονισμένοι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.