Κυκλοφόρησε Trailer για το νέο Mass Effect

Published on 29 December 2020 at 16:32

Η «ειδική εμφάνιση» της BioWare στο επόμενο Dragon Age προσέφερε ένα tease-αρισμα για τις νέες τοποθεσίες και τους εχθρούς που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες. Ωστόσο, ο προγραμματιστής είχε επίσης ένα τρέιλερ για το επόμενο Mass Effect.

Το τρέιλερ ξεκινά μέσα από πολλά συστήματα αστεριών, τα ερείπια μιας μεγάλης μάχης, τον εντυπωσιακό ήχο των Reapers και κάπου ένα σήμα κινδύνου. Κόψτε σε μια φιγούρα κλίμακας ενός χιονισμένου βουνού και τελικά αποκαλύπτοντας τα ερείπια του κράνους «N7». Η κουκούλα της απομακρύνεται για να αποκαλύψει τη Liara T'Soni, οπότε τουλάχιστον αυτό φαίνεται να είναι μια σωστή συνέχεια.

Δεν δόθηκαν άλλες λεπτομέρειες, εκτός από μια «ομάδα βετεράνων» που χειρίζεται τον τίτλο και βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης. Είναι δεδομένο ότι το επόμενο Mass Effect θα έρθει στα Xbox Series X / S, PS5 και PC, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Εν τω μεταξύ, το Mass Effect: Legendary Edition - η συλλογή των τριών πρώτων παιχνιδιών - θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021 για Xbox One, PS4 και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.