Το Disco Elysium -Final Cut έρχεται σε PS5, PS4, PC και Stadia Μάρτιος 2021. Xbox και Switch το καλοκαίρι του 2021

Published on 11 December 2020 at 14:17

Πέρυσι ήρθε η έκπληξη του Disco Elysium. Ο τίτλος που βασίζεται στην αφήγηση ήταν κάτι άλλο, συμπεριλαμβανομένου ενός απίστευτου νέου παιχνιδιού περιπέτειας στυλ . Ακούμε για το παιχνίδι που έρχεται στις κονσόλες εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο από το αρχικά αναμενόμενο, αλλά υπάρχουν μερικά μπόνους εδώ.

Όπως αποκαλύφθηκε στα βραβεία The Game Awards 2020, μια νέα έκδοση του παιχνιδιού θα έρθει το επόμενο έτος με την ονομασία The Final Cut. Θα περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο, πλήρη φωνητική δράση και οπτική αναβάθμιση. Για όσους χρησιμοποιούν υπολογιστή, όπου κυκλοφόρησε αρχικά το παιχνίδι, θα λάβετε μια δωρεάν αναβάθμιση, αλλά θα έρθει επίσης τόσο στο Stadia όσο και σε όλες τις μεγάλες κονσόλες σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Το παιχνίδι ακολουθεί έναν ντετέκτιβ που έχει χάσει τη μνήμη του και πρέπει να αποφασίσετε τι είδους άτομο είναι καθώς περιηγείται σε πολλά μυστήρια με έναν ίσιο σύντροφο.

Το Disco Elysium - Final Cut θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PlayStation 4, PC και Stadia March 2021 με τις εκδόσεις Xbox Series X / S, Xbox One και Switch που έρχονται το καλοκαίρι του επόμενου έτους.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.