Νέο περιεχόμενο για Το Elder Scrolls Online

Published on 11 December 2020 at 17:27

Μια άλλη νέα εμπειρία βρίσκεται στον ορίζοντα για τους παίκτες του The Elder Scrolls Online μετά την τεράστια επιτυχία που έχουν δει με τα Greymoor, Morrowind, Elswyr και Summerset. Όταν το MMORPG ξεκίνησε, το διαδικτυακό παιχνίδι βρήκε γρήγορα τα πόδια του καθώς κάθε επέκταση κυκλοφόρησε. Τώρα, μπαίνουμε στις πύλες της κόλασης. η καλυτέρα Oblivion. Είναι Το ίδιο πράγμα.

Η τελευταία περιπέτεια για το ESO αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των φετινών Game Awards και ξεκίνησε με ένα τρέιλερ που έπεσε αμέσως σε μπελάδες. Από έναν κοιμώμενο Argonian σε ένα ανατριχιαστικό βιβλίο με ξόρκια και ένα ξωτικό, το αποκαλυπτικό τρέιλερ έφερε ξανά το Oblivion baddie Mehrunes Dagon για άλλη μια φορά σε όλη του τη δόξα του Daedric Prince. Θα μάθουμε περισσότερα στις 21 Ιανουαρίου όταν η Bethesda θα κάνει ένα event..

Για εκείνους που μπορεί να ανησυχούν ότι η πρόσφατη εξαγορά της Microsoft θα επηρεάσει την ανάπτυξη του ESO δεν πρέπει. H ZeniMax Online διαβεβαιώνει τους θαυμαστές ότι δεν έχουν γίνει δημιουργικές αλλαγές στον τρόπο προσέγγισης της ομάδας στο παιχνίδι.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.