Η CD Projekt Red ζητά συγγνώμη για την κακή απόδοση , προσφέρει επιστροφές χρημάτων

Published on 14 December 2020 at 15:34

Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το πόσο άσχημα λειτουργεί το Cyberpunk 2077 στη βάση Xbox One και στο PlayStation 4, και τώρα ο προγραμματιστής CD Projekt Red ανταποκρίθηκε σε αυτές τις αναφορές.

Σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Twitter, το στούντιο είπε στους οπαδούς ότι λυπάται που δεν έδειχνε το παιχνίδι να τρέχει σε βασικές κονσόλες πριν από την κυκλοφορία και ότι "θα έπρεπε να είχε δώσει μεγαλύτερη προσοχή για να το κάνει καλύτερο" σε αυτά τα συστήματα.
Η επιστολή συνεχίζει να σημειώνει ότι η CDPR εργάζεται σε περισσότερες ενημερώσεις, με δύο μεγάλες ενημερώσεις να έρχονται επίσης τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, οι οποίες "θα πρέπει να διορθώσουν τα πιο εμφανή προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες στις κονσόλες τελευταίας γενιάς".

Τέλος, το στούντιο προσφέρει επίσης επιστροφές χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι και δεν θέλετε να περιμένετε αυτές τις ενημερώσεις. Μπορείτε να τα λάβετε χρησιμοποιώντας το σύστημα επιστροφής χρημάτων στο Xbox (ή το PSN), επικοινωνώντας με το κατάστημα από το οποίο αγοράσατε το παιχνίδι ή ως έσχατη λύση επικοινωνώντας με το helpmerefund@cdprojektred.com.

"Από σήμερα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια εβδομάδα έως τις 21 Δεκεμβρίου 2020."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.