Ο Προγραμματιστής του Callisto Protocol στοχεύει να κάνει το «Τρομακτικότερο παιχνίδι για την Νέα γενιά»

Published on 15 December 2020 at 08:16

Μία από τις μεγαλύτερες και πιο ευχάριστες εκπλήξεις που βγήκαν φέτος από τα βραβεία παιχνιδιών ήταν το The Callisto Protocol. Αναπτύχθηκε από μια ομάδα αποτελούμενη από πρώην βετεράνους της Visceral Games και με επικεφαλής τον δημιουργό του Dead Space, Glen Schofield, έμοιαζε ακριβώς με το διάδοχο του αγαπημένου franchise τρόμου (στο πνεύμα, αν όχι στο όνομα) για τον οποίο οι θαυμαστές ήταν απελπισμένοι χρόνια.

Οι προγραμματιστές του Callisto Protocol έχουν ήδη μιλήσει για τις ομοιότητες του παιχνιδιού με το Dead Space και πρόσφατα, μιλώντας στο IGN, ο Glen Schofield μίλησε λίγο περισσότερο για αυτό. Πιο συγκεκριμένα, αφού αναγνώρισε την κληρονομιά του Dead Space για ένα από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια τρόμου της εποχής του, είπε ότι ο προγραμματιστής  ελπίζει να φτάσει σε παρόμοια ύψη με το The Callisto Protocol.

«Ανυπομονώ να κάνω πραγματικά το πιο τρομακτικό παιχνίδι σε πλατφόρμες επόμενης γενιάς», δήλωσε ο Schofield. «Από αυτό που ακούω - είναι δύσκολο να είμαι δημιουργικός και να μιλάω όμορφα γι 'αυτό - αλλά από αυτό που ακούω… [Το Dead Space] ήταν ένα από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια της [γενιάς του] και θέλω να κάνω το ίδιο στην επόμενη ή σε αυτή που θεωρείται τώρα το current gen. "

Το Callisto Protocol θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το  2022 για τα PS5, Xbox Series X / S και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.