Μια έκδοση του Resident Evil 8 που βρίσκεται σε εξέλιξη φαίνεται να διέρρευσε στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα η ιστορία του παιχνιδιού και τα cutscenes να εξαπλώνονται σε ορισμένα φόρουμ.

Published on 14 December 2020 at 17:29

Το Resident Evil 8, επίσης γνωστό ως Resident Evil Village, είναι μια από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες του 2021. Είναι το δεύτερο παιχνίδι Resident Evil που είναι πρώτου προσώπου και μοιάζει να είναι μια άλλη τρομακτική εμπειρία. Αυτό καθιστά ακόμη πιο απογοητευτικό το γεγονός ότι μια έκδοση του Resident Evil 8 φαίνεται να έχει διαρρεύσει, και ως αποτέλεσμα spoilers  - συμπεριλαμβανομένων κάποιων στοιχείων μέσα από το παιχνίδι - έχουν εξαπλωθεί στο διαδίκτυο.

Οι συνθήκες γύρω από τα leaks για το  Resident Evil 8 δεν είναι απολύτως σαφείς. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι έχει γίνει κοινή χρήση της καταγραφής οθόνης από αυτό που φαίνεται να είναι σε εξέλιξη κατασκευή του Resident Evil 8. Επιπλέον, ολόκληρη η ιστορία του παιχνιδιού έχει κοινοποιηθεί συνοπτικά, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τις κινηματογραφικές σκηνές του. Δεδομένου από αυτά που κυκλοφόρησαν  είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι τα spoilers ενδέχεται να είναι ακριβή. Ως εκ τούτου, όσοι ελπίζουν να παίξουν το Resident Evil 8 όταν ξεκινά το 2021 θα πρέπει να αποφύγουν τις συζητήσεις του Resident Evil 8 σε φόρουμ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δεδομένου ότι τα στοιχεία που διέρρευσαν  στο Reddit και στο ResetEra είναι ελλιπή ή φαινομενικά προέρχονται από μια κονσόλα ανάπτυξης, θεωρείται ότι η διαρροή που κυκλοφόρησε από το Resident Evil 8 είναι από μια πρώιμη  ανάπτυξη. Ίσως η καλύτερη εξήγηση είναι ότι το συγκεκριμένο build βρέθηκε σε ένα από τα προηγούμενα hacks που έγιναν στην Capcom ή σε ένα εντελώς νέο. Ανεξάρτητα με όλα αυτά είναι πιθανό το παιχνίδι να έχει "κλαπεί" από την Capcom και ως αποτέλεσμα η εταιρεία ενδέχεται να αντιμετωπίσει κάποιες ζημιές.
Αυτό που κάνει ιδιαίτερα σημαντική αυτή τη διαρροή είναι ότι το Resident Evil 8 δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Προβλέπεται προσωρινά για κυκλοφορία το 2021, που σημαίνει ότι οι οπαδοί του Resident Evil θα μπορούσαν να περιμένουν σχεδόν ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσει πλήρως το παιχνίδι. Αυτή είναι μια ολόκληρη χρονιά προσπαθώντας να αποφύγουμε spoilers τώρα από το παιχνίδι μιας και η ιστορία του πιθανώς έχει διαρρεύσει.

Ένα θετικό  είναι ότι οι οπαδοί που είδαν αυτές τις διαρροές από το  Resident Evil 8 φαίνεται να είναι ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι. Ό, τι έχουν διαβάσει ή δει, δεν τους έχει απομακρύνει από το έργο. Πιθανότατα θα το αγοράσουν  όταν αυτό κυκλοφορήσει.

Ας ελπίσουμε ότι η Capcom βρίσκεται σε καλή θέση όσο αφορά την ανάπτυξη του Resident Evil 8 και θα είναι σε θέση να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στο σχετικά εγγύς μέλλον. Το πρόσφατο hack ήταν ένα απογοητευτικό γεγονός για την εταιρεία και μπορεί να είναι πολύ αργά για να αποφευχθεί μια πραγματική διαρροή Resident Evil 8 πριν από την αναμενόμενη κυκλοφορία.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.