Το Double Fine studio δεν ενδιαφέρεται να φτιάξει ένα παιχνίδι Banjo-Kazooie

Published on 25 December 2020 at 09:51

Η κοινότητα του Xbox διατηρεί την ελπίδα με την πάροδο των ετών ότι ο τίτλος Banjo-Kazooie που ανήκει στη Microsoft μπορεί τελικά να επιστρέψει σε κάποια μορφή, αλλά το Xbox Studio Double Fine απομακρύνθηκε από το να το αναλάβει.

Μιλώντας στο IGN, ο ιδρυτής Tim Schafer εξήγησε ότι είχε δει εικασίες ότι το στούντιο του μπορεί να είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα νέο παιχνίδι Banjo-Kazooie, αλλά πρότεινε ότι οι αρχικοί δημιουργοί του παιχνιδιού που είναι η  Rare θα ήταν πολύ πιο κατάλληλοι.

"Είναι ενδιαφέρον να σκεφτώ [να παίξω ένα Microsoft IP], αλλά νιώθω ότι δεν θα ήταν η καλύτερη χρήση του Double Fine studio.

Κάποιοι με κάποιον τρόπο σκέφτηκαν ότι πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι Banjo-Kazooie. Γιατί το Double Fine πρέπει να κάνει το Banjo-Kazooie; Ακούσατε για αυτήν την εταιρεία που ονομάζεται Rare; Επειδή νομίζω ότι είναι ακόμα γύρω! "

Ο Schafer συνέχισε ωστόσο να δηλώνει ότι ήταν «ωραίο που οι άνθρωποι σκέφτονται για εμάς όταν σκέφτονται αυτό το παιχνίδι», αλλά αντίθετα ήθελε να «κάνει κάτι νέο που εξίσου θα αρέσει  στον κόσμο.».


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.