Το νέο στούντιο από τον δημιουργό του Silent Hill ετοιμάζει έναν τίτλο τρόμου.

Published on 24 December 2020 at 16:49

Νωρίτερα φέτος ανακοινώθηκε ότι ο Keiichiro Toyama, ένας από τους αρχικούς δημιουργούς της φημισμένης σειράς Silent Hill, άφησε τη μακροχρόνια θέση του στη Sony Japan με πολλά άλλα μέλη για να σχηματίσει την Bokeh Games. Ήταν μια έκπληξη, αλλά παράλληλα και πολύ ενδιαφέρουσα. Τώρα έχουμε μια ιδέα για το τι πρόκειται να δουλέψουν.

Όπως αναφέρθηκε από το IGN, έχει πλέον δηλωθεί ότι η εταιρεία θα εργαστεί σε ένα νέο παιχνίδι τρόμου. Η πλατφόρμα για την οποία θα αναπτυχθεί λέγεται ότι είναι το PC, αλλά η πρόθεσή της είναι να την κυκλοφορήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες πλατφόρμες. Όταν ανακοινώθηκε το στούντιο, υπήρχαν artworks που έμοιαζαν με θέμα τρόμου, οπότε αυτό ήταν αναμενόμενο.

Ωστόσο, λέγεται επίσης ότι το παιχνίδι βρίσκεται μόνο στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης του πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πραγματικές λεπτομέρειες για να μιλήσουμε για κάτι παραπάνω. Λένε τώρα ότι ο στόχος για κυκλοφορία είναι το 2023, οπότε πράγματα όπως οι πλατφόρμες θα μπορούσαν να αλλάξουν ανάλογα με το είδος των συμφωνιών που θα γίνουν.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.