Η Crytek προσλαμβάνει Game Designer για νέο έργο.

Published on 6 January 2021 at 21:52

Έχοντας εργαστεί σε παιχνίδια όπως η τριλογία Crysis και το αρχικό Far Cry, η Crytek ως στούντιο έχει μια ισχυρή γενεαλογία όσον αφορά την ανάπτυξη των first person shooters σε sandbox ανοιχτού περιβάλλοντος κόσμου. Σύμφωνα με μια λίστα θέσεων εργασίας που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του project, είναι πιθανό ότι μπορεί να ψάχνουν να κάνουν κάτι παρόμοιο με το επόμενο έργο τους.

Η λίστα, η οποία απαιτεί εφαρμογές για ένα ρόλο Game Designer, αναφέρει ότι ο κύριος ρόλος στο έργο να εργαστεί σε ένα απροειδοποίητο παιχνίδι AAA. Ενώ η ίδια η λίστα δεν αποκαλύπτει πάρα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση του έργου, οι απαιτήσεις για τη θέση αναφέρουν ρητά την εμπειρία με το να έχουν εργαστεί σε ένα shooter aaa πρώτου πρόσωπού στο παρελθόν. Επιπλέον, η Crytek ψάχνει επίσης για κάποιον με  "βαθύ πάθος για gaming, κατά προτίμηση FPS sandbox παιχνίδι."

Στα τέλη του 2020, η Crytek κυκλοφόρησε το Crysis Remastered, μετά από το οποίο υπήρξαν πολλοί που έχουν αναρωτηθεί αν μια αναβίωση της σειράς μπορεί να βρίσκεται στα σκαριά. Το Crysis 3 βγήκε από το 2013, οπότε έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η σειρά έκανε διάλειμμα. Φυσικά, μια λίστα θέσεων εργασίας από μόνη της δεν εγγυάται τίποτα, αλλά η προοπτική της Crytek να κάνει ένα ακόμη shooter sandbox είναι  συναρπαστικό.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.