Η Bloober Team μας λέει να περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι οι πρώτοι τίτλοι επόμενης γενιάς στο Series S.

Published on 6 January 2021 at 11:24

Ήταν πέρυσι δύο νέες κονσόλες Xbox στην αρχή μιας νέας γενιάς. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι επικεντρώθηκαν στο Xbox Series X, ο μικρός αδελφός του, το Xbox Series S, είναι μια ενδιαφέρουσα οντότητα. Είναι το φθηνότερο από όλες τις νέες κονσόλες κυκλοφόρησε, καθώς και το πιο αδύναμο (θεωρητικά) τεχνικά . Για το συγκεκριμένο μηχάνημα είχαμε ορισμένους να εκφράζουν ανησυχίες για το εάν κρατήσει τα παιχνίδια πίσω, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι θα είναι μια χαρά. Ένας άλλος προγραμματιστής  ανάφερε  ότι θα πρέπει απλά να περιμένουμε για να δούμε.

Σε μια συνέντευξη στο Wccftech, Ο  παραγωγός του The Medium Jacek Zięba μίλησε για το παιχνίδι και ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του προς το Xbox Series S. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε αν η έλλειψη μνήμης RAM στo μηχάνημα, το οποίο έχει κολλήσει σε ορισμένους, θα οδηγήσει σε θέματα. Ο Zięba δεν έδωσε μια οριστική απάντηση, αλλά είπε τελικά είναι καλύτερο να περιμένουμε και να δούμε πώς οι πρώτοι τίτλοι θα τρέχουν στο σύστημα. Βλέπει την αξία του Series S, εν τούτοις, λέγοντας ότι βλέπει τη στρατηγική της Microsoft που το συνδέει με το πέρασμα παιχνιδιών Xbox.

"Είναι δύσκολο να κρίνουμε πλήρως σε αυτό το σημείο, καθώς σίγουρα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα αποδίδουν οι πρώτοι τίτλοι και στις δύο πλατφόρμες", είπε. "Η Microsoft καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι τα παιχνίδια να είναι όσο το δυνατόν παρόμοια και στις δύο πλατφόρμες, παρά τις σημαντικές διαφορές τους στην δύναμη. Αυτό που μπορούμε να είμαστε σίγουροι τώρα είναι ότι το Xbox Series S σε συνδυασμό με το Game Pass είναι μια πραγματικά μεγάλη επιλογή για τους ανθρώπους που είτε επιθυμούν να επιστρέψουν στο gaming ή απλά να ξεκινήσουν την περιπέτειά τους μαζί τους."

Το The Medium ήταν ένας πρώιμος τίτλος που ανακοινώθηκε για το Xbox Series X /S (καθώς και PC), και όταν κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το μήνα θα είναι ένας από τους πρώτους τίτλους Xbox που θα είναι αποκλειστικός για την νέα γενιά . Ενώ, προφανώς, έχουν υπάρξει αρκετοί τίτλοι στο σύστημα που είναι ήδη στην ανάπτυξη μεταξύ των γενεών, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τα πράγματα οταν οι προγραμματιστές συνηθίσουν περισσότερο στην ανάπτυξη για το Series S και όταν δεν χρειάζεται να βελτιστοποιήουν για τόσα πολλά διαφορετικά συστήματα. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.