Ο Harvey Smith από Arkane Studios λέει ότι η Microsoft και Bethesda είναι η τέλεια ένωση.

Published on 7 January 2021 at 15:45

Ο creative director στα  Arkane studio, Harvey Smith, έχει σχολιάσει την απόκτηση της Microsoft Bethesda.O Smith, γνωστός για το έργο του σε πολλούς AAA τίτλους , συμπεριλαμβανομένης του αρχικού Deus Ex, της σειράς Dishonored , και Prey, σε μια πρόσφατη συνέντευξη από στο ισπανικό Vandal,οπου  ρωτήθηκε για Deathloop, το μέλλον της AI και την πρόσφατα ανακοινωθείσα εξαγορά της Bethesda.

Ενώ η εξαγορά είναι ακόμα σε εξέλιξη και οι αλλαγές στη Bethesda και τη θυγατρική Arkane Studios δεν είναι πραγματικά αισθητή ακόμα, Smith πιστεύει ότι η Microsoft είναι ο ιδανικός εταίρος για το στούντιο.

"Νομίζω ότι η διαδικασία εξακολουθεί να προχωράει, δεν μπορώ να πω πολλά γι 'αυτό, επειδή δεν ξέρω πολλά ούτε και εγώ", είπε ο διευθυντής στούντιο. "Θα έλεγα ότι δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στην Arkane μέχρι στιγμής, αλλά αν ήταν να φανταστώ τον ιδανικό εταίρο, σκέψης όλων των εκδοτών και των ανθρώπων που ξέρω που εργάζονται για αυτούς, θα ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να βρεθεί ένας καλύτερος εταίρος για την Bethesda από την  Microsoft. Ταιριάζουν τέλεια."

Μετά την ανακοίνωση της Bethesda ότι ενώνει δυνάμεις με τη Microsoft, τόσο ο Todd Howard και ο Pete Hines της Bethesda ήδη είπαν ότι, όλα αυτά τα χρόνια, η τροχιά τόσο της Microsoft και Bethesda είναι κοινή με πολλούς τρόπους.

"Δεν μπορούμε να σκεφτούμε μια καλύτερη ομάδα ανθρώπων για να το κάνουμε αυτό από εκείνους στο Xbox", είπε ο Χάουαρντ. "Έχουμε φιλίες που χρονολογούνται από  τις αρχικές ημέρες. Από τον Phil στους ανώτερους διευθυντές, στην υποστήριξη υπεύθυνων για την ανάπτυξη, δεν μιλούν μόνο για να βάλουν πρώτα τους παίκτες αλλά το ζουν με πάθος.»

Ο Pete Hines είπε, "Οι εταιρείες μας μοιράζονται πολλές από τις ίδιες βασικές αρχές. Πιστεύουμε σε μια κουλτούρα που εκτιμά το πάθος, την ποιότητα, τη συνεργασία και την καινοτομία. Όταν σκέφτομαι πίσω στην πρώτη φορά που αποφασίσαμε να μεταφερθεί το Morrowind για την αρχική κονσόλα Xbox, ήταν μια κίνηση που αμέτρητοι άνθρωποι είπαν ότι ποτέ δεν θα λειτουργήσει και κανείς στις κονσόλες δεν ήθελε ένα παιχνίδι τόσο μεγάλο και πολύπλοκο. Αλλά η Microsoft πίστευε σε εμάς και το ίδιο κάνατε και εσείς. Και τώρα RPGs όλων των σχημάτων και μεγεθών είναι εξαιρετικά επιτυχής στις κονσόλες."

Η συμφωνία μεταξύ της Microsoft και της Bethesda αναμένεται να οριστικοποιηθεί το δεύτερο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.