Ο επικεφαλής του Xbox είναι ενθουσιασμένος για το νέο παιχνίδι Ιντιάνα Τζόουνς

Published on 13 January 2021 at 15:32

Χθες η Bethesda μας εξέπληξε όλους με την ανακοίνωση ενός νέου παιχνιδιού Indiana Jones από την MachineGames κάτω από την αιγίδα των Lucasfilm Games.

Δεν είναι μόνο οι παίκτες που είναι ενθουσιασμένοι για αυτό το πρόσφατα ανακοινωθέν παιχνίδι, ωστόσο - ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer (που τυχαίνει να είναι ο ίδιος ένας  παίκτης) είναι επίσης εξίσου ενθουσιασμένος για τα νέα.

Στο Twitter λίγο μετά τη μεγάλη ανακοίνωση για να αποκαλύψει πόσο "ενθουσιασμένος" ήταν για τον Τοντ Χάουαρντ και την ομάδα του που θα δημιουργήσει ένα νέο παιχνίδι Ιντιάνα Τζόουνς και ανέφερε πώς δεν μπορούσε να περιμένει για να "μάθει περισσότερα".

Φυσικά, ένα τέτοιο tweet από τον Phil δεν γίνεται απαρατήρητο - με πολλές απαντήσεις να προσπαθούν να επιλυθούν εάν είναι ίσως ένα σημάδι του παιχνιδιού ότι είναι αποκλειστικό Xbox ή όχι. Η Microsoft έχει προφανώς ανακοινώσει την εξαγορά της ZeniMax Media (μητρική εταιρεία της Bethesda), αλλά είναι επίσης ασαφές τι ακριβώς θα συμβεί όταν πρόκειται για μελλοντικά αποκλειστικά (παιχνίδια).. Το γεγονός ότι εμπλέκονται Lucasfilm  Games είναι επίσης κάτι που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Αραγε να είναι αποκλειστικό, Phil;


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.