Η Ubisoft Massive αναπτύσσει ένα νέο παιχνίδι Star Wars

Published on 13 January 2021 at 15:57

Η  Lucasfilm Games κάνει σίγουρα κάποιες μεγάλες κινήσεις στη βιομηχανία αυτή τη στιγμή. Χθες, ανακοινώθηκε ότι το στούντιο πίσω από το Wolfenstein  MachineGames, έχει αρχίσει την ανάπτυξη σε έναν τίτλο Ιντιάνα Τζόουνς. Τώρα, έχει ανακοινωθεί ότι το στούντιο της Ubisoft Massive Entertainment, προγραμματιστές του The Division, εργάζονται σε ένα παιχνίδι Star Wars.

Η ανάπτυξη για το παιχνίδι είναι στα πρώτα στάδια της αυτή τη στιγμή, και η Massive είναι επί του παρόντος κάνει πρόσληψεις προσωπικού για το έργο. Ο Julian Gerighty, δημιουργικός διευθυντής του Divison, θα καθοδηγήσει το παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσεται σε Snowdrop Engine. Ο Yves Guillemot διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft λέει ότι θα είναι μια πρωτότυπη ιστορία, και θα είναι "διαφορετική από οτιδήποτε έχει γίνει πριν."

«Ο γαλαξίας του Star Wars είναι μια καταπληκτική πηγή κινήτρων για τις ομάδες μας να καινοτομήσουν και να ωθήσουν τα όρια τους», λέει ο Guillemot. "Η δημιουργία νέων κόσμων, χαρακτήρων και ιστοριών που θα γίνουν μόνιμα μέρη της παράδοσης του Star Wars είναι μια απίστευτη ευκαιρία για εμάς, και είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε το στούντιο Ubisoft Massive να συνεργάζεται στενά με την Lucasfilm Games για να δημιουργήσει μια πρωτότυπη περιπέτεια star wars που είναι διαφορετική από οτιδήποτε έχει γίνει πριν."

Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει έκπληξη για ορισμένους, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η EA απέκτησε την άδεια Star Wars από την Disney πριν από οκτώ χρόνια, και η συμφωνία έπρεπε να διαρκέσει για τουλάχιστον ένα χρόνο. Φαίνεται ότι οι όροι αποκλειστικότητας αυτής της συμφωνίας έχουν λήξει πρόωρα, αν και η Disney λέει ότι η EA θα συνεχίσει να είναι ένας σημαντικός εταίρος όσον αφορά το Star Wars.

"EA έχει και θα συνεχίσει να είναι ένας πολύ στρατηγικός και σημαντικός εταίρος για εμάς τώρα και να προχωρήσουμε προς τα εμπρός," ΟSean Shoptaw, ανώτερος αντιπρόεδρος του Games and Interactive Experiences της Disney, είπε στο Wired. "Αλλά νιώσαμε ότι υπάρχει χώρος για τους άλλους."

Η EA  τοποθετήθηκε ότι το Star Wars Jedi: Fallen Order είναι το πρώτο παιχνίδι σε μια νέα σειρά, και οι εργασίες για μια συνέχεια φαίνεται να είναι σε εξέλιξη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.