Νέο τρέιλερ για το Little Nightmares 2

Published on 13 January 2021 at 21:17

To Little Nightmares 2 απο τα Tarsier Studios απέχουν λιγότερο από ένα μήνα από την επίσημη κυκλοφορία τους. Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε ειδικά με το demo  στο The Wilderness που ειναι τώρα διαθέσιμο για PS4 και Xbox One .

Little Nightmares 2 βλέπει την επιστροφή της Six από το πρώτο παιχνίδι, αλλά ο νέος χαρακτήρας Mono είναι ο πρωταγωνιστής. Το δίδυμο διασχίζει μέσα από το Pale City καθ 'οδόν προς τον Πύργο του Σήματος, καθώς συστρέφει και μετατρέπει τον πληθυσμό σε κάτι ανησυχητικό. Στην πορεία, ο Mono και η Six θα πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν γρίφους, να αποφύγουν τρομακτικούς εχθρούς όπως ο Δάσκαλος και ο Κυνηγός, και με κάποιο τρόπο να επιβιώσουν.

Παρά την παρουσία δύο χαρακτήρων, η Εξι δεν είναι πραγματικά playable και δεν υπάρχει καμία υποστήριξη συνεργασίας. Παρ 'όλα αυτα το  Little Nightmares 2 διαμορφώνεται για να είναι μια τρομακτική συνέχεια όπως το πρωτότυπο. Κυκλοφορεί στις 11 Φεβρουαρίου για Xbox One, PS4, PC και Switch με εκδόσεις για  Xbox Series X / S και PS5 να έρχονται αργότερα αυτό το έτος. Οι ιδιοκτήτες προηγούμενης γενιάς μπορούν επίσης να επωφεληθούν από δωρεάν αναβαθμίσεις όταν οι εκδόσεις τρέχουσας γενιάς γίνουν διαθέσιμες.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.