Τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια τρόμου για το 2021

Published on 27 January 2021 at 19:25

Tο είδος τρόμου έχει δει μια μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια, και το μακελειό δεν πρόκειται να σταματήσει το 2021. Στην πραγματικότητα, αυτή μπορεί να είναι μια τρομακτική χρονιά . Το 2021 θα κυκλοφορήσει τις μεγάλες υπερπαραγωγές τρόμου Resident Evil Village και STALKER 2,το Back 4 Blood και το The Outlast Trials, και πολλά πολλά υποσχόμενα indie θρίλερ όπως το Scorn, το Chernobylite και το Unholy. Εδώ είναι κάποια από αυτά τα παιχνίδια μπορεί να είναι  εφιαλτικά, μικρά ή μεγάλα που  θα πρέπει να αντιμετωπίσει το 2021 ...

The Medium (PC & Xbox Series X/S 28 Ιανουαρίου)

Το The Medium είναι αναμφισβήτητα το πιο φιλόδοξο παιχνίδι μέχρι σήμερα από τους δασκάλους τρόμου της Bloober Team, οι οποίοι έχουν κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια με παιχνίδια όπως το Observer και Layers of Fear. Το Medium διαθέτει ένα μοναδικό μηχανικό διπλού κόσμου στο οποίο οι παίκτες θα περιηγηθούν στον "πραγματικό κόσμο" και σε ένα σκοτεινό βασίλειο πνεύματων την ίδια στιγμή Τελικά όμως, αυτό που ενθουσιάζει πραγματικά  τους οπαδούς τρόμου  είναι η εστίαση του παιχνιδιού στην ψυχολογική φρίκη και τα βαριά Silent Hill vibes. Αν αυτή η φημολογούμενη αναβίωση του S.H. δεν υλοποιηθεί φέτος, το Medium θα πρέπει να είναι μια καλή στάση.

Little Nightmares 2 (PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 & Switch, 11 Φεβρουαρίου)

Το Little Nightmares ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα, το παιχνίδι έχει ένα καρτούν οπτικό στυλ, αλλά λέει μια συναρπαστική άφωνη ιστορία, με παράξενους εχθρούς  και είναι πιο πραγματικά off-putting από ό, τι πολλά "ρεαλιστικά" παιχνίδια τρόμου. Το Little Nightmares 2 φαίνεται να τραβήξει περισσότερα από το εμπορικό σήμα της σειράς , μαζί με ένα πιο μεγάλο κόσμο, μερικούς φρικτούς νέους κακούς, και ένα σημαντικό νέο χαρακτηριστικό - co-op . Αυτό υποτίθεται ότι θα έβγαινε το 2020 πριν υποστεί  καθυστέρηση, αλλά η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας είναι δεδομένη, οπότε προετοιμαστείτε για κάποια αϋπνία τον επόμενο μήνα.

The Outlast Trials (PC & κονσόλες, 2021)

Ο προγραμματιστής Red Barrels του Outlast  δεν είναι ικανοποιημένος ώστε να ξεκουραστεί από τις επιτυχίες  τους. Το πρώτο Outlast ήταν ένα μεγάλο, ισχυρό παιχνίδι τρόμου, και η Red Barrels θα μπορούσε να έχει σημειώσει ένα άλλο εύκολο χτύπημα με την προσκόλληση στην ίδια φόρμουλα, αλλά αντ 'αυτού πήγαν για μια πιο ανοικτή, ατμοσφαιρική προσέγγιση με το Outlast II. Η απάντηση σε αυτό το παιχνίδι ήταν κάπως μικτή, αλλά φαίνεται ότι καινοτομούν και πάλι με την τρίτη είσοδο της σειράς. Ένα prequel για τα παιχνίδια που ήρθαν πριν από αυτό, Το Outlast Trials έχει οριστεί κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου και θα σας επιτρέψει να συνεργαστεί με έως και τρεις άλλους επιζώντες. Εκτός από αυτό, δεν είναι πολλά γνωστά για το παιχνίδι, αλλά για τα δεδομένα της Red Barrels », οπότε μην περιμένετε μια ασφαλή συνέχεια.

Back 4 Blood (PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 & PS5, 22 Ιουνίου)

Θα πάρουμε επιτέλους έναν άξιο και σωστό διάδοχο του Left 4 Dead; Με την Valve φαινομενικά αδιάφορη για τη συνέχιση της αγαπημένης σειράς, πολλοί άλλοι προγραμματιστές έχουν προσπαθήσει να εντείνει με το δικό τους Left-4-Dead-στυλ, αλλά κανένας δεν το έχει καταφέρει αρκετά. Ευτυχώς, οι δημιουργοί του L4D Turtle Rock Studios είναι πίσω για να δείξει πώς γίνεται. To Back 4 Blood φαίνεται σωστό γυαλισμένο και έντονο, και προσθέτει ένα νέο μηχανισμό που θα προσθέσει τυχαιοποιημένα στοιχεία σε κάθε αγώνα. Η Turtle Rock είχαν πάνω από μια δεκαετία για να ονειρεύονται νέες ζόμπι-splattering ιδέες, οπότε ελπίζουμε ότι αυτό θα ανεβάσει το Hype.

Resident Evil Village (PC, Xbox Series X/S & PS5, 7 Μάϊου)

Το Resident Evil έχει γίνει σχεδόν ένα ετήσιο franchise σε αυτό το σημείο, αλλά έχει περάσει καιρός από τότε που πήραμε μια νέα είσοδο στη σειρά. Το Resident Evil 2 και 3 remake ήταν ένας τόνος της νοσταλγικής διασκέδασης, αλλά Resident Evil 7 επαναπροσδιόρισε την κλασική σειρά, και πολλοί οπαδοί περιμένουν για μια σωστή συνέχεια.Το Resident Evil Village παραδίδει ακριβώς αυτό, όπως μπορείτε και πάλι να παίξετε ως Ethan Winters, ο οποίος βρίσκεται σε ένα ευρωπαϊκό χωριό μετά την απαγωγή του  από έναν "σκιερό" Chris Redfield για άγνωστους λόγους. Το Resident Evil Village φαίνεται να συνδυάζει την έντονη, σε πρώτο πρόσωπο ατμόσφαιρα του RE7 με την πιο τρελή δράση του RE4 και μερικές αναδρομές και εικόνες που δεν έχουμε δει από αυτή τη σειρά.

Scorn (PC & Xbox Series X/S, 2021)

Το Scorn μπορεί κάλλιστα να είναι το πιο όμορφο παιχνίδι τρόμου του 2021. Είναι το πιο ανατριχιαστικό, αηδιαστικό, και γενικά αποκρουστικό περιβαλλόν. Οι προγραμματιστές του παιχνιδιού  Ebb Software αξιοποιούν τη δύναμη του Series X για να προσφέρουν έναν ένδοξα μακάβριο κόσμο που είναι σαφώς εμπνευσμένος από τα έργα του Alien-designer H.R. Giger. 

Chernobylite (PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 & PS5, 2021)

Το 2021 αναμένεται να είναι μια μεγάλη χρονιά για τα παιχνίδια τρόμου που έχουν τεθεί μέσα και γύρω από το Τσέρνομπιλ. Θα μιλήσουμε για το STALKER 2 αργότερα, αλλά πρώτα ας συζητήσουμε το Chernobyrite από τον προγραμματιστή του Painkiller: Hell & Damnation και Get Even την The Farm 51. Το Chernobylite είναι σαφώς cribbing σε μεγάλο βαθμό από STALKER, καθώς είναι ένα παιχνίδι τρόμου/επιβίωσης στη ζώνη καταστροφής του Τσέρνομπιλ . Το παιχνίδι παίρνει μια κάπως πιο δομημένη, γραμμική προσέγγιση του θέματος. Θα παραδεχτώ, αισθάνεται λίγο περίεργο να προτείνουμε το Chernobylite κατά το ίδιο έτος με το STALKER 2 που υποτίθεται ότι θα βγει, αλλά είναι ένα δυνατό παιχνίδι από μόνο του. Ίσως μπορείτε να βρείτε χώρο στην ακτινοβολημένη καρδιά σας και για τους δύο τίτλους.

Martha is Dead (PC, Xbox One, Xbox Series X/S, 2021)

Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι ένα προφανώς ένα δημοφιλές θέμα για τα βιντεοπαιχνίδια, αλλά εκπληκτικά λίγοι από αυτούς έχουν εξορύξει αυτή τη σκοτεινή εποχή για τη φρίκη. Το Martha is Dead κάνει ακριβώς αυτό, όπως έχει οριστεί στην Ιταλία το 1944, με τους παίκτες που έχουν επιφορτιστεί με την επίλυση της δολοφονίας του τίτλου Μάρθα, όμως η φρίκη του πολέμου πλησιάζει όλο και περισσότερο. Εκτός από τις μοναδικές ιστορικές πινελιές του, το παιχνίδι ανακατεύεται στην ιταλική λαογραφία, δεισιδαιμονία, και ψυχολογική φρίκη. Martha is Dead φαίνεται ότι θα πρέπει να είναι τόσο ένα ενδιαφέρον πολιτιστικό παράθυρο και ανατριχιαστικό.

Once Upon A Time In Roswell (PC, Xbox One, & PS4,Τέλη 2021)

Πραγματικά δεν υπάρχουν αρκετά παιχνίδια τρόμου με εξωγήινους, καθώς μπορούν να είναι εξίσου τρομακτικά με ζόμπι, φαντάσματα, και Lovecraftian φρίκη από τα βαθιά, αν αντιμετωπίζονται σωστά. Το Once Upon a Time in Roswell λαμβάνει χώρα το 1947 στο περίφημο UFO hotspot , αλλά και σε άλλες τοποθεσίες και χρονικές περιόδους μέσω οράματων και αναδρομών. Η οικογένεια Πίτερσον έχει εξαφανιστεί, και είναι στο εγώ να ταξινομήσετε διάφορες αναμνήσεις και παραισθήσεις για να μάθετε τι ακριβώς τους συνέβη. Το Once Upon a Time in Roswell μοιάζει να μπορεί να παραδώσει μια από τις πιο πρωτότυπες ιστορίες του τρέχοντος έτους.

STALKER 2 (PC & Xbox Series X/S, 2021)

Και εδώ ερχόμαστε στο άλλο παιχνίδι βασισμένο στο Τσέρνομπιλ , και το κύριο γεγονός τρόμου του 2021, υπό την προϋπόθεση ότι πραγματικά θα βγει. Το Stalker 2 ανακοινώθηκε αρχικά πίσω στο 2010, και πολλοί φοβήθηκαν ότι ήταν πεθαμένο, αλλά ξαναξεκίνησε η ανάπτυξη του το 2018. Σειρά προγραμματιστής Η GSC Game World υπόσχεται ότι το STALKER 2 θα διαθέτει την ίδια τεταμένη, καθηλωτική, open-world εμπειρία όπως τα αρχικά παιχνίδια, και τα teasers που έχουμε κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών σίγουρα φαίνονται πολλά υποσχόμενα, αν και ακόμα δεν έχουμε δει πραγματικό gameplay.Το γεγονός ότι θα μπορούσαμε να παίζουμε STALKER 2 το 2021 είναι ένα συναρπαστικό πράγμα .

Σημείωση: Μόνο τα παιχνίδια με επιβεβαιωμένες ημερομηνίες κυκλοφορίας για το 2021 είναι επιλέξιμα για αυτές τις λίστες. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.