Το S.T.A.L.K.E.R. 2 'αναπτύσσεται ομαλά' για το Xbox Series X

Published on 17 January 2021 at 09:38

Πήραμε πρόσφατα την πρώτη μας in-engine ματιά στo επερχόμενo FPS sequel S.T.A.L.K.K.E.R. 2 για το Xbox Series X και S, και τώρα στούντιο GSC Game World έδωσε μια ενημέρωση σχετικά με την ανάπτυξή του.

Η εταιρεία λέει ότι έχει κάνει "αρκετά μεγάλη πρόοδο" για το παιχνίδι από τότε που αποκαλύφθηκε στο Xbox Games Showcase τον Ιούλιο, και το "διαμορφώνουμε μέχρι να είναι η απόλυτη εμπειρία που έχουμε υποσχεθεί αρχικά."

"Προχωρούμε ομαλά, συμπεριλαμβανομένων των εκδόσεων Xbox Series X|S . Ο στόχος είναι να παραδώσουμε το προϊόν σε υψηλότερης δυνατής ποιότητας σε κάθε πλατφόρμα που έχει ανακοινωθεί για να κυκλοφορήσει. Με γρήγορο SSD, υποστήριξη RTX (τόσο στο Series X και S) και 4K ανάλυση (Series X), είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε πώς S.T.A.L.K.E.R. 2 διαμορφώνεται για να είναι η απόλυτη εμπειρία που έχουμε υποσχεθεί αρχικά."

Το S.T.A.L.K.E.R. 2 δεν συμπεριλήφθηκε στο πρόσφατο άρθρο της Microsoft που επισημαίνει τις διάφορες αποκλειστικότητες που φθάνουν το 2021, αλλά εντούτοις είναι ακόμα προγραμματισμένο για αυτό το έτος, αν και χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία μέχρι στιγμής.

"Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του S.T.A.L.K.E.R. 2 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την GSC Game World. Αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το παιχνίδι θα έρθει στο Xbox Game Pass την πρώτη ημέρα. Είμαστε περισσότερο από ενθουσιασμένοι για όλους τους νέους οπαδούς του Xbox να βιώσουν S.T.A.L.K.E.R. για πρώτη φορά."


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.