Η Io Interactive πιστεύει ότι το νέο παιχνίδι James Bond θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας τριλογίας.

Published on 28 January 2021 at 08:04

Μετά από την φανταστική τριλογία Hitman, φαίνεται ότι η IO Interactive θα μπορούσε να έχει σχέδια για να δημιουργήσει άλλη μια τριλογία, καθώς αρχίζει τις εργασίες για τον επερχόμενο τίτλο James Bond.

Σε μια μεταφρασμένη συνέντευξη από το Δανικό  DR.dk, ο διευθυντής στούντιο Hakan Abrak μίλησε για το νέο πρόγραμμα και πώς «θα μπορούσε εύκολα να φανταστεί ότι μια νέα τριλογία θα μπορούσε να βγει»

"Μας επιτράπηκε να φτιάξουμε το δικό μας ψηφιακό Bond, το οποίο δεν θα στηριχτεί σε έναν ηθοποιό του Bond. Έχουμε επίσης καταλήξει σε μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία, και θα μπορούσατε εύκολα να φανταστεί ότι μια τριλογία θα μπορούσε να βγει από αυτό."

Ο Abrak αργότερα πήγε για να μιλήσει για το πώς IO Interactive ψάχνει να διπλασιάσει την ομάδα κατά τα επόμενα χρόνια από 200 έως 400(άτομα) - ένα σημάδι που δείχνει οτι η IP του James Bond  είναι εξαιρετικά σημαντική και πώς η Barbara Broccoli συνιδιοκτήτης της EON Productions  έπρεπε να πειστεί να τους αφήσει να εργαστούν σε ένα έργο James Bond.

«Στην αρχή της συνάντησης ήταν αρκετά συγκρατημένη αλλά όσο προχωρούσε η συνάντηση άρχισε να χαμογελάει.»

Ο νέος τίτλος του James Bond ανακοινώθηκε στα τέλη του περασμένου έτους, ακριβώς τότε που η IO Interactive ετοιμαζόταν για την κυκλοφορία του Hitman 3. Έχουμε μεγάλες ελπίδες για το νέο παιχνίδι, ειδικά μετά το φανταστικό Hitman 3.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.