Ο προγραμματιστής του Warhammer 40K:Darktide είναι εντυπωσιασμένος με διάφορες πτυχές του Series Xbox X.

Published on 2 February 2021 at 23:26

Πολλοί προγραμματιστές έχουν μιλήσει για το ισχυρό υλικό που το PS5 και το Xbox Series X καυχώνται, και τι αυτό το υλικό πρόκειται να τους επιτρέψει να κάνουν τα παιχνίδια να πηγαίνουν προς τα εμπρός. Όσον αφορά το Xbox Series X, τμήματα της αρχιτεκτονικής του, όπως ο SSD και η εντυπωσιακή GPU, έχουν εντυπωσιάσει πολλούς στον κλάδο, και ένας άλλος προγραμματιστής που είναι εξίσου εντυπωσιασμένος είναι η Fatshark, ο οποίος εργάζετε για το επερχόμενο τίτλο δράσης πρώτου πρόσωπού Warhammer 40.000: Darktide.

Πρόσφατα σε ερωτήσεις που έγιναν στη Fatshark, ήρθαν απαντήσεις από τον διευθύνων σύμβουλο Martin Wahlund τον τεχνικό παραγωγό Mikael Hansson, και το game director Darktide Anders De Geer. Όταν ρωτήθηκαν σχετικά με τον SSD και την  Gpu του Series X, είπαν ότι θα πρέπει να βοηθήσουν με την πιο αποτελεσματική ροή περιεχομένου και τη δημιουργία πιο καθηλωτική εμπειρία.

"Ο ταχύτερος SSD θα έχει τον πιο σημαντικό αντίκτυπο στον τρόπο που χτίζουμε τα παιχνίδια," ανάφεραν "Θα επιτρέψει στους προγραμματιστές παιχνιδιών να μεταδώσουν πιο αποτελεσματικά περιεχόμενο απευθείας από το δίσκο για να χρησιμοποιήσουν πιο αποτελεσματικά τη διαθέσιμη μνήμη χρόνου εκτέλεσης. Το γεγονός ότι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλοι οι παίκτες θα έχουν ένα γρήγορο SSD στα συστήματά τους θα μας επιτρέψει επίσης να μικρύνουμε σημαντικά τα πακέτα περιεχομένου μας. Μη απαιτώντας από εμάς να βελτιστοποιήσουμε τα πακέτα μας για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης με την αναπαραγωγή περιεχομένου, θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε περισσότερο περιεχόμενο στους παίκτες με μικρότερο αποτύπωμα. Όσο για την ιπποδύναμη της Gpu, βραχυπρόθεσμα θα μας επιτρέψει φυσικά να καταστήσει τον κόσμο του Warhammer 40K  με πιο ζωντανή λεπτομέρεια και με ταχύτερο ρυθμό καρέ από ποτέ και να παραδώσει πιο καθηλωτική εμπειρία στους παίκτες μας."

 Είναι πολύ πιο ενθουσιασμένοι για την αύξηση της απόδοσης της CPU στις νέες κονσόλες, η οποία φέρνει το υλικό πολύ πιο κοντά στο υλικό του υπολογιστή.

"Όπως αναφέρθηκε πριν, με το τρέχον προφίλ απόδοσης των παιχνιδιών μας είμαστε στην πραγματικότητα πολύ πιο ενθουσιασμένοι για την αύξηση της απόδοσης της CPU για αυτή τη γενιά που κάθεται πολύ πιο κοντά στα Pc και από την αύξηση της απόδοσης GPU που εύκολα θα έχουμε ρυθμίσεις ποιότητας nobs, ανάλυση και framerate στόχους."

Στην ίδια συνέντευξη, οι προγραμματιστές του Darktide μας μίλησαν επίσης για το λιγότερο ισχυρό Xbox Series S, λέγοντας ότι το σύστημα δεν θα "περιορίσει σημαντικά την πρόοδο της ανάπτυξης του παιχνιδιού στο σύνολό της με οποιονδήποτε τρόπο". 

Το Warhammer 40.000: Darktide αναμένεται για το Xbox Series X / S και PC κάποια στιγμή το 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.