Ο Design Director του νέου Perfect Dark αποχωρεί από την Initiative

Published on 2 February 2021 at 17:15

Με μια ανακοίνωση, ο design director της The Initiative's, Drew Murray, ανακοίνωσε ότι θα αφήσει το στούντιο της Microsoft που εργάζεται αυτήν την περίοδο στο νέο Perfect Dark.

Εδώ είναι το πλήρες μήνυμα που μοιράστηκε μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, σημειώνοντας πώς η ζωή του έξω από την εργασία χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή.

"Μετά από δύο άγρια χρόνια βοηθώντας να ξεκινήσει η @TheInitiative @Xbox και το  reboot του  #PerfectDark, ήρθε η ώρα για μένα να πω ένα δακρύβρεχτο και γλυκόπικρο αντίο στην ομάδα μου την The Initiative."

"Ήταν εξαιρετική εργασία με μια τέτοια ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα, πολλοί από τους οποίους είναι καλοι φίλοι τώρα, αλλά η ζωή μου έξω από την εργασία χρειάζεται περισσότερη προσοχή και χρόνο από ό, τι ήμουν σε θέση να δώσω τον τελευταίο καιρό και για  παραιτήθηκα από την θέση μου."

"Μυστήριο περικύκλωνε το έργο όταν μπήκα στο στούντιο - δεν ήξερα τι είδους παιχνίδι ήταν, δεν ήξερα ότι επρόκειτο να είναι Perfect Dark, και δεν ήξερα κανέναν στην ομάδα."

"Δύο χρόνια αργότερα, ανακοινώσαμε το franchise με ένα trailer που εξακολουθεί να μου δίνει ανατριχίλες. Το πιο σημαντικό, η ομάδα έχει το όραμα και το ταλέντο να οδηγήσει το παιχνίδι και το franchise έξω στον κόσμο."

"Ασημένια επένδυση μου σε όλα αυτά είναι ότι είμαι ενθουσιασμένος για να ενταχθούν οι μάζες ουρλιάζοντας για Perfect Dark ημέρα εκτόξευσης για να ζήσετε το παιχνίδι!"

Ο επικεφαλής του Xbox  Phil Spencer, απάντησε στο αρχικό μήνυμα - ευχαριστώντας Drew για τη συμβολή του.

"Ευχαριστώ για το έργο σας που βοήθησε να οικοδομήσουμε τα θεμέλια της @TheInitiative και του Perfect Dark. Ευχομαι οτι καλύτερο για το μέλλον σου, Drew.

Ο Drew Murray εργάστηκε προηγουμένως σε Insomniac σε παιχνίδια όπως το Sunset Overdrive, Ratchet και Clank και Resistance.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.