Η Lady Dimitrescu του Resident Evil Village είναι ψηλότερη από τον Mister Χ και τον Nemesis.

Published on 2 February 2021 at 20:41

Οι οπαδοί του Resident Evil συνήθως προσκολλώνται σε συγκεκριμένα στοιχεία των νέων παιχνιδιών της σειράς για να επικεντρωθεί όλη τη διαφημιστική εκστρατεία ο ενθουσιασμός τους. Στο Resident evil 2, ήταν ο Mister Χ ,στο Resident evil 3, ήταν o Nemesis και στο Resident evil Village, όπως μας έχουν δείξει τις τελευταίες εβδομάδες είναι το Ψηλό Βαμπίρ (γνωστη και ως Lady Dimitrescu) .

Αλλά ακριβώς πόσο ψηλή είναι; Περιέργως η Capcom έχει μια απάντηση για σας. Σε ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στο Twitter από την επίσημη σελίδα του Resident Evil, ο art director του RE Village Tomonori Takano ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη θετική υποδοχή στο παιχνίδι, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η Lady Dimitrescu είναι 9 πόδια 6 ίντσες ψηλός (ή 2,9 μέτρα).

Αυτό θα σήμαινε ότι είναι ψηλότερη και από τον κ. Χ και τον Νέμεσις. Αν και δεν υπάρχει επίσημη λέξη για το πόσο ψηλός είναι ο πρώτος, το ύψος του Νέμεσις επιβεβαιώνεται επίσημα ως 7'3", και ο Mister Χ είναι στο ίδιο ύψος επίσης, πράγμα που σημαίνει ότι η Lady Dimitrescu είναι πάνω από δύο πόδια ψηλότερη και από τους δύο.

Το Resident Evil Village θα βγει στις 7 Μαΐου για  Xbox Series X/S,Xbox One,PS5, PS4 και PC.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.