Επιτυχημένη η συνεργασία EA Play με το Xbox Game pass

Published on 4 February 2021 at 10:00

Φαίνεται ότι η Electronic Arts είναι πολύ χαρούμενη που συνεργάστηκε με τη Microsoft τους τελευταίους μήνες, καθώς η ένταξη της υπηρεσίας EA Play στο Xbox Game Pass Ultimate έχει αυξήσει τους συνολικούς συνδρομητές της σε 13 εκατομμύρια.

 Σε μια πρόσφατη ενημέρωση κερδών Q3, η EA δήλωσε ότι η ενοποίηση με το Xbox Game Pass έχει «επιταχύνει» τη συνδρομητική της υπηρεσία, EA Play. Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Andrew Wilson, έχει δει "νέους παίκτες συνεχούς ροής να εντάσσονται στο δίκτυό του μέσω παιχνιδιών cloud στο Xbox, με το Game Pass Ultimate", και σκοπεύει να συνεχίσει να προωθεί το cloud ως σημαντικό μέρος του μέλλοντος του παιχνιδιού οικοσύστημα ".

 "Η πρωτοποριακή ενσωμάτωση της υπηρεσίας EA PLAY με το Microsoft Game Pass έχει επιταχύνει τη συνδρομή μας, με σχεδόν 13 εκατομμύρια παίκτες να δραστηριοποιούνται πλέον στην υπηρεσία μας σε τέσσερις πλατφόρμες: Xbox, PlayStation, Steam και τον πελάτη μας EA. Με περισσότερους παίκτες να εκτιμούν το μοντέλο συνδρομής και με την κλίμακα μας σε όλες τις πλατφόρμες και το περιεχόμενο, χτίζουμε μια ισχυρή αναπτυσσόμενη επιχείρηση με επαναλαμβανόμενα έσοδα.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.