Το Xbox Series X|S είχε καλύτερες πώλησεις από τους αντιπάλους του στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιανουάριο του 2021

Published on 7 February 2021 at 08:39

Επισημάναμε χθες πώς η Microsoft έχει πωλήσει σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 3,5 εκατομμύρια μονάδες του Xbox Series X και Xbox Series S μέχρι στιγμής, και ίσως ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι ήταν οι κονσόλες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα.
Αυτή η είδηση έρχεται με την  ευγενική χορηγία του επικεφαλής GamesIndustry.biz Christopher Dring, ο οποίος αποκάλυψε ότι το PlayStation 5 πήρε το στέμμα το Νοέμβριο, και το Nintendo Switch ήταν το best seller το Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με τον Dring, οι πωλήσεις του Nintendo Switch αυξήθηκαν κατά 20% τον Ιανουάριο του 2021, αλλά παρ' όλα αυτά έχασαν από  Xbox Series X και Xbox Series S ενώ το PlayStation 5 φάνηκε να έχει περισσότερα ζητήματα αποθεμάτων από τις κονσόλες της Microsoft.

Τελικά, δεν μπορούμε πραγματικά να έχουμε πάρα πολλές συγκρίσεις αυτή τη στιγμή λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη προσφοράς που μαστίζει όλα τα συστήματα επόμενης γενιάς, αλλά είναι παρόλα αυτά ευχάριστο να δούμε ότι το Xbox Series X και S έχουν  μια καλή αρχή για το 2021.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.