Το Resident Evil 2 (Remake) φτάνει σε πωλήσεις το Resident Evil 5

Published on 7 February 2021 at 13:39

Λίγα  franchises παιχνιδιών έχουν καταφέρει να κάνουν μια επιστροφή αρκετά τόσο μεγάλη όσο Resident Evil. Μετά από την κυκλοφορία του resident evil 6 που το franchise πήρε την κάτω βόλτα  η σειρά επέστρεψε με έναν  σημαντικό τρόπο μετά από την κυκλοφορία του Resident Evil 7. Από τότε το Resident Evil έχει πάρει μόνο καλύτερα για τους περισσότερους οπαδούς, και ότι η νέα επιτυχία έχει αρχίσει να αντικατοπτρίζει από την άποψη των πωλήσεων.

Τα ακριβή στοιχεία πωλήσεων αποκαλύπτονται σε κάθε περίπτωση, δεδομένου ότι εξαρτάται πραγματικά από το εν λόγω στούντιο του παιχνιδιού. Ωστόσο, στο παρελθόν, η Capcom δεν κρατάει μυστικά τα στοιχεία σε ότι αφορά την πώληση των μονάδων συνολικά. Η εταιρεία αποκάλυψε πρόσφατα τα διαγράμματα πωλήσεων των παιχνιδιών που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, και έχει μια εκπληκτική εξέλιξη οσο αφορά τον τίτλο του Resident Evil ειδικότερα.
Σύμφωνα με τα αρχεία πωλήσεων της Capcom για όλα τα παιχνίδια της, με τίτλο Platinum Titles, το remake του Resident Evil 2  επίσημα είναι "ισοπαλία" με το Resident Evil 5 ως το δεύτερο παιχνίδι Resident evil με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι το Resident Evil 5 δεν κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα θεωρώντας ότι κυκλοφόρησε το 2009, αλλά και ότι το Resident Evil 2 remake είναι τώρα είναι δρόμο για να ξεπεράσει τις πωλήσεις, παρά το γεγονός ότι κυκλοφορεί μόνο δύο χρόνια κοινός το ένα έκτο του χρόνου του Resident Evil 5.

 Το αρχικό Resident Evil κυκλοφόρησε το 1996, και η σειρά είναι εξίσου υποσχόμενη τώρα όπως ήταν τότε. Βεβαίως, αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό εν μέρει στη μαζική επιτυχία που Resident Evil 7 που όταν κυκλοφόρησε αναζωογόνησε το franchise.

Σε κάθε περίπτωση το Resident Evil 8: Village έχει σίγουρα τη δυνατότητα να ξεπεράσει την έβδομη είσοδο από άποψη των πωλήσεων. Από τότε που το παιχνίδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά υπάρχουν πολλές εικασίες  μεταξύ των οπαδών από την άποψη του τι να περιμένουμε από άποψη ιστορίας και παιχνιδιού.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.