Η Microsoft εξέταζε την απόκτηση της Gearbox πριν από την απόκτηση της από την Embracer (ΦΗΜΗ)

Published on 9 February 2021 at 08:02

Πρόσφατα ανακοινώθηκε από την Embrasmer Group, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κάνει αρκετές εξαγορές τώρα προσθέσανε τον προγραμματιστή του Borderlands ,Gearbox, προστέθηκε στο  χαρτοφυλάκιό τους σε μια συμφωνία αξίας 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Φαίνεται, ωστόσο, ότι αν τα πράγματα είχαν πάει λίγο διαφορετικά, η Gearbox θα μπορούσε να έχει καταλήξει σε κάποιον άλλο.

Οι Xbox insiders Brad Sams και Jez Corden στο Twitter λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας Embracer και Gearbox, ισχυρίστηκε αρχικά ότι η Microsoft έψαχνε για την απόκτηση της  Gearbox για να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο τους. Η συμφωνία, φυσικά, δεν ολοκληρώθηκε, και η Gearbox αντ 'αυτού κατέληξε να υπογράψει με την Embracer.

Ο Phil Spencer πριν λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με την ZeniMax (η οποία είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να οριστικοποιηθεί) ότι εξακολουθούν να ψάχνουν να προσθέσουν περισσότερους προγραμματιστές στο lineup τους, και αυτό είναι κάτι που οι πρόσφατες διαρροές και οι εκθέσεις έχουν επανεκτιμηθεί.

Όσον αφορά την Gearbox, επιβεβαιώθηκε πρόσφατα ότι ο προγραμματιστής θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την 2K Games για τη σειρά Borderlands παρά τη συμφωνία με το Embrasmer Group.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.