Η Respawn θέλει να φέρει 120FPS στο Apex Legends.

Published on 11 February 2021 at 11:41

To Apex Legends της Respawn είναι ένα από τα λίγα εξαιρετικά δημοφιλή Free-to-play παιχνίδια που δεν έχει ακόμη λάβει μια αναβάθμιση για Xbox Series X, αλλά ο δημιουργός του  λέει ότι θα ήθελε να εισαγάγει μια λειτουργία 120FPS.

Μιλώντας ως μέρος ενός Reddit AMA, ο δημιουργός εξήγησε ότι δεν μπορεί να κάνει καμία υπόσχεση γιατί αυτό που θέλουν να εξασφαλίσουν στους παίκτες είναι να έχουν την καλύτερη δυνατή συνολική εμπειρία.

"Τα 120 FPS είναι ένας από τους στόχους μας και καθώς συνεχίζουμε να εξετάσουμε τα  Ng χαρακτηριστικά και την ισορροπία μεταξύ αυτού που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο για τη συνολική εμπειρία παίκτη. Δεν μπορoυμε να υποσχεθούμε τίποτα, αλλά με τους βασικούς μηχανισμούς του Apex είναι ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας παίκτη και αυτό είναι ψηλά στη λίστα προτεραιότητας (120Fps)."

Apex Legends έχει επιβεβαιωθεί επίσημα να πάρει αυτή την επόμενης γενιάς αναβάθμιση σε κάποιο σημείο αργότερα αυτό το έτος, στο οποίο οι παίκτες μπορούν να αναμένουν μια ώθηση απόδοσης μέχρι 1440p, με περισσότερες επίσημες βελτιώσεις που θα ανακοινωθούν στο μέλλον.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.