Το Remaster του Goldeneye 007 μπλοκαρίστηκε από τη Nintendo

Published on 9 February 2021 at 13:53

Ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε την είδηση της περασμένης εβδομάδας ότι το θρυλικό GoldenEye 007 remake / remaster για Xbox 360 είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο, και τώρα μια ομάδα προγραμματιστών ρίχνουν λίγο περισσότερο φως στο παιχνίδι.

Μιλώντας στην σελίδα Ars Technica, ο καλλιτέχνης Ross Bury και ο προγραμματιστής Mark Edmonds εξήγησαν ότι η ομάδα είχε αρχικά πει ότι είχαν πλήρη έγκριση για το παιχνίδι για να προχωρήσει, συμπεριλαμβανομένων όλων στη Nintendo, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα υψηλό (αλλά άγνωστο) στέλεχος της Nintendo που σταμάτησε το έργο όταν ήταν σχεδόν τελειώσει.

Να τι δήλωσε ο Ross Bury για την κατάσταση:

"Όταν τέθηκε στη Nintendo, όλοι εκεί το ενέκριναν, εκτός από το ότι δεν "έλεγξαν" τον μοναδικό τύπο που είχε σημασία... Πιστεύω ότι μου είπαν την απάντησή του  «Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βγει ένα παιχνίδι της Nintendo  σε μια κονσόλα της Microsoft."

Αργότερα σε ερώτηση στον Bury για το αν σκέφτηκε το παιχνίδι ότι είχε οποιαδήποτε πιθανότητα να δει το φως της ημέρας  στο μέλλον, δεν φάνηκε πάρα πολύ αισιόδοξος γι 'αυτό:

"Δεν μπορείτε ποτέ να πείτε ποτέ, αλλά νομίζω ότι θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να το δείτε [για κυκλοφορία στις κονσόλες Xbox] αλλάζοντας τα πάντα στο παιχνίδι. Ίσως ένα halo Master Chief-based παιχνίδι."

Το πλήρες άρθρο είναι μια φανταστική ανάγνωση, μιλώντας σε βάθος για την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τη διαδικασία για το πώς θα ήταν, συμπεριλαμβανομένων των σκέψεων των δύο προγραμματιστών σχετικά με την πρόσφατη διαρροή.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.