Το The Callisto Protocol πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2022.

Published on 10 February 2021 at 18:39

Τον Δεκέμβριο αποκαλύφθηκε στα The Game Awards , το The Callisto Protocol είναι μια ιστορία με γνώμονα το παιχνίδι τρόμου/επιβίωσης που σας βρίσκει σε μια αποικία/φυλακή στο φεγγάρι του Δία Καλλιστώ το έτος 2320.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022, είναι το πνευματικό δημιούργημα του δημιουργού του Dead Space Glen Schofield, του πρώην γενικού διευθυντή των Sledgehammer Games και Visceral games, ο οποίος διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος του νέου στούντιο ανάπτυξης της PUBG Corporation Striking Distance το 2019.

Η  PUBG Corporation ήταν πρόθυμοι να επεκτείνουν τη σειρά πέρα από τη μάχη royale και ότι σχεδίαζε να δημιουργήσει "μια πρωτότυπη αφηγηματική εμπειρία στο σύμπαν PUBG".

Ο Schofield δημιούργησε την  Striking Distance από το μηδέν και τώρα έχει πάνω από 150 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων των πρώην προγραμματιστών Dead Space και Call of Duty .

" Η Striking Distance Studios έχει ένα στόχο με το The Callisto Protocol - να κάνει ένα από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια όλων των εποχών," είπε.

Ο Robert Kirkman, πρόεδρος της Skybound Entertainment και δημιουργός του The Walking Dead, δήλωσε για τη συνεργασία: «Μέσω του Skybound, το The Walking Dead έχει επεκταθεί από το αρχικό κόμικ του σε πολλαπλές τηλεοπτικές σειρές, βιβλία, βιντεοπαιχνίδια, εμπορεύματα και πολλά άλλα, και ανυπομονούμε να διερευνήσουμε παρόμοιες δυνατότητες για το The Callisto Protocol με την πολυπλατφορμική τεχνογνωσία της Skybound».


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.