Το νέο Call Of Duty φημολογείται ότι θα αναπτυχθεί από την Sledgehammer.

Published on 11 February 2021 at 13:55

Η τελευταία καταχώρηση στο αιώνιο franchise shooter της Activision, Call of Duty: Black Ops Cold War, κυκλοφόρησε ως συνήθως πέρυσι και κάνει κάτι περισσότερο από καλό για τον εαυτό του. Παρά το γρήγορο και εναλλασσόμενο τοπίο του κόσμου των παιχνιδιών και του τώρα συνεχούς Warzone, υπάρχουν ακόμα σχέδια για τη σειρά να παραμείνει ένα ετήσιο franchise.Δεδομένου ότι το franchise έχει αποφέρει σχεδόν 30 δισεκατομμύρια έσοδα, δεν πρόκειται να τους κατηγορήσω. Δεν ξέρουμε πολλά για το επόμενο παιχνίδι , αλλά ήδη υπάρχουν φήμες.

Ο Leaker ModernWarzone, ο οποίος έχει διαρρεύσει πολλά πράγματα από το franchise στο παρελθόν, ισχυρίζεται ότι το Call of Duty 2021 θα αναπτυχθεί από την Sledgehammer. Το στούντιο είναι ένα από τα τρία βασικά που ανέπτυξαν τη σειρά μαζί με  Infinity Ward και Treyarch, συχνά με τα διάφορα στούντιο υποστήριξης όπως η Raven Software.

Το Call of Duty: WWII ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο franchise στο οποίο η Sledgehammer ήταν επικεφαλής, με το Advanced Warfare να είναι πριν από αυτό. Εάν η Activision ακολουθήσει το μάρκετινγκ από πέρυσι, κάποια teasαρίσματα θα γίνουν στο Warzone πριν από την επίσημη αποκάλυψη.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.