Η Ubisoft επιβεβαιώνει νέο περιεχόμενο για το Division 2 που έρχεται το 2021 και το 2022

Published on 11 February 2021 at 19:34

Μετά την ειδήση ότι η Ubisoft αναθέτει στην Massive Entertainment να κάνει ένα παιχνίδι Star Wars ανοιχτού κόσμου, ορισμένοι παίκτες του The Division θα μπορούσαν να έχουν υποθέσει ότι αυτό σήμαινε το τέλος του franchise . Ευτυχώς, αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει, καθώς η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι έρχεται περισσότερο περιεχόμενο!

Κατά τη διάρκεια της τριμηνιαίας έκθεσης κερδών του εκδότη, ανακοίνωσε ότι η Massive Entertainment θα συνεχίσει να δημιουργεί νέο περιεχόμενο για το Division τόσο φέτος όσο και ακόμη και το 2022! Ο εκδότης δηλώνει ότι η Massive είναι ένα μεγάλο στούντιο που συνεργάζεται με άλλες ομάδες και είναι σε θέση να εργαστεί και στα δύο franchise ταυτόχρονα.

Τούτου λεχθέντος, ο εκδότης δεν επιβεβαίωσε εάν αυτό σημαίνει ότι η Massive Entertainment εργάζεται στο The Division 3, η σε νέα DLC  όπως Warlords της Νέας Υόρκης ή απλώς εποχιακές ενημερώσεις που λαμβάνουν οι θαυμαστές από την κυκλοφορία του παιχνιδιού το 2019. Ας ελπίσουμε ότι αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται πραγματικό περιεχόμενο και όχι μόνο εποχιακά γεγονότα. Ωστόσο, αυτό είναι καλό νέο για τους οπαδούς του franchise που αναρωτιούνται αν η Ubisoft θα υποστηρίζει το παιχνίδι φέτος και πιο μετά.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.