Το Rainbow Six Quarantine μπορεί να αλλάξει όνομα λόγω του COVID-19

Published on 12 February 2021 at 08:06

Το Rainbow Six Quarantine είναι το πιο αινιγματικό παιχνίδι στο ημερολόγιο της Ubisoft. Γνωρίζουμε το παιχνίδι από την E3  του 2019, αλλά ουσιαστικά δεν έχουμε δει τίποτα από αυτό και έχουν περάσει πολλές ημερομηνίες κυκλοφορίας χωρίς καμία ενημέρωση ή πραγματική εξήγηση για το τι συμβαίνει. Λοιπόν, προφανώς, το παιχνίδι είναι ακόμα καθοδόν. Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης κλήσης κερδών, η Ubisoft υποσχέθηκε ότι το Rainbow Six Quarantine και το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσουν στο πρώτο εξάμηνο της οικονομικής χρήσης 2022, που θα διαρκέσει από την 1η Απριλίου 2021 έως τις 31 Μαρτίου 2022. Έτσι, με άλλα λόγια, το Quarantine θα πρέπει να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος Σεπτεμβρίου. Φυσικά, πολλά παράθυρα κυκλοφορίας έχουν ήδη έρθει και εξαφανιστεί, οπότε θα δούμε αν αυτό θα ισχύει.

Ενδιαφέρον είναι ότι όταν κυκλοφορήσει τελικά το Rainbow Six Quarantine, μπορεί να είναι με διαφορετικό όνομα. Κατά τη διάρκεια της κλήσης για κέρδη, ένας επενδυτής έφερε ένα πολύ καλό σημείο - το Rainbow Six Quarantine είναι ένα είδος άσχημου τίτλου, δεδομένου ότι όλοι υποφέρουμε από πραγματικές καραντίνες τον περασμένο χρόνο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot, υπαινίχθηκε ότι ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή.

Στο Rainbow Six Quarantine, δημιουργούμε ένα προϊόν που είναι στην πραγματικότητα… όπως ονομάζεται σήμερα, είναι κάτι που αξιολογούμε και θα δούμε τι θα προκύψει στο μέλλον σε αυτό το προϊόν.

Για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει, το Rainbow Six Quarantine επικεντρώνεται στο παιχνίδι PvE co-op και θα επεκταθεί στην ιστορία που δημιουργήθηκε στο event του 2018 "Outbreak" του Rainbow Six Siege ,στο οποία οι παίκτες έρχονται ενάντια σε ανθρώπους που έχουν μολυνθεί από έναν μυστηριώδη εξωγήινο ιό. Η Ubisoft αποκάλυψε ότι το Siege έχει ξεπεράσει το φράγμα των 70 εκατομμυρίων παικτών, οπότε προφανώς υπάρχει μεγάλη πίεση σε οποιαδήποτε συνέχεια, κάτι που μπορεί να εξηγήσει γιατί η Ubisoft Montreal παίρνει τόσο πολύ χρόνο για να κυκλοφορήσει το Quarantine.

Το Rainbow Six Quarantine έρχεται σε PC, Xbox One, Xbox Series X / S, PS4 και PS5.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.