Το Six Days in Fallujah έρχεται στις κονσόλες.

Published on 12 February 2021 at 09:29

Το αμφιλεγόμενο shooter Six Days in Fallujah ακυρώθηκε πίσω το 2009 μετά από έντονη κριτική, αλλά τώρα κάνει μια επιστροφή υπό την πρώην ηγεσία του  Halo και Destiny.

Το παιχνίδι είναι ένα πρώτου πρόσωπου τακτικής /shooter που "αναδημιουργεί αληθινές ιστορίες των πεζοναυτών, στρατιώτες, και ιρακινών πολιτών που πολέμησαν την  Αλ Κάιντα κατά τη διάρκεια της πιο σκληρής αστικής μάχης  το 1968." Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες θα οδηγήσουν μια ομάδα πυρός μέσα από πραγματικές συναντήσεις που ενεργοποιούνται από μοναδική τεχνολογία που προσομοιώνει την αβεβαιότητα και την τακτική της αστικής μάχης.

Υπεύθυνος για το έργο είναι προγραμματιστής Highwire Games, των οποίων οι συν-δημιουργοί περιλαμβάνουν Jaime Griesemer, πρώην επικεφαλής σχεδιαστής για το Halo και destiny, και Marty O 'Donnell, audio σκηνοθέτης και συνθέτης σε αυτά τα franchises.

Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το Six Days in Fallujah μέχρι στιγμής, αλλά είναι ένα εντελώς ολοκαίνουργιο παιχνίδι, που θα κυκλοφορήσει υπό τον εκδότη Victura, και θα έρθει σε PC και κονσόλες κάποια στιγμή το 2021.

"Πάνω από 100 Πεζοναύτες, Στρατιώτες και Ιρακινοί πολίτες που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της Δεύτερης Μάχης για τη Φαλούτζα έχουν μοιραστεί τις προσωπικές τους ιστορίες, φωτογραφίες και βιντεοσκοπήσεις με την ομάδα ανάπτυξης.

Το παιχνίδι δίνει φωνή σε αυτές τις ιστορίες μέσω του παιχνιδιού και των λογαριασμών πρώτου προσώπου που συλλαμβάνονται σε αρχικό υλικό συνέντευξης . Το Six Days in Fallujah έχει ως στόχο να είναι ο πιο αυθεντικός στρατιωτικός σκοπευτής μέχρι σήμερα και να αφηγηθεί αυτές τις στρατιωτικές και πολιτικές ιστορίες με την ακεραιότητα που τους αξίζει.


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.