Η 343 Industries δεν εργάζεται σε νέο έργο στο σύμπαν του Halo.

Published on 12 February 2021 at 12:19

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, μια λίστα θέσεων εργασίας άφησε να εννοηθεί ότι η 343 Industries μπορεί να εργάζεται σε ένα νέο έργο  στο σύμπαν halo.

Εκείνη την εποχή, υπήρχε κάποια εικασία ότι θα μπορούσε να είναι  ένα νέο παιχνίδι Halo Wars. Ο John Junyszek της 343 έκλεισε  αυτήν την εικασία γρήγορα - επιβεβαιώνοντας το ρόλο με το επερχόμενο , Halo Infinite.

Αν εξακολουθείτε να ελπίζετε να δείτε το Halo Wars να επιστρέφει, ίσως θα περιμένετε λίγο. Στην τελευταία ενημέρωση στο Halo Waypoint, ο Junyszek αναγνώρισε εν συντομία την τέταρτη επέτειο του Halo Wars 2 και αντιμετώπισε ορισμένα φλέγοντα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της σειράς.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν σχέδια για περαιτέρω εργασίες σχετικά με το Halo Wars 2. Εκτός από αυτό, η  343 δεν έχει προς το παρών σχέδια για τη μεταφορά του παιχνιδιού σε άλλα συστήματα ή να απελευθερώσει ένα νέο παιχνίδι.

"Η 343 Industries δεν έχει προς το παρών σχέδια για περαιτέρω  προσθήκες για το Halo Wars 2  συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων περιεχομένου, patches, να φέρουμε τον τίτλο σε άλλες πλατφόρμες, ή ένα νέο παιχνίδι στη σειρά. Θα συνεχίσουμε, ωστόσο, να παρακολουθούμε το παιχνίδι και να διασφαλίζουμε ότι όλα λειτουργούν όπως αναμένεται".

Αυτό, φυσικά, δεν αποκλείει μια νέα είσοδο στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο.

"Ναι, χρησιμοποιήσαμε τη λέξη "επί του παρόντος" επειδή είναι η αλήθεια , δεν υπάρχει σχέδιο για την ομάδα ανάπτυξης να συνεργαστεί εκ νέου για το Halo Wars 2 και δεν εργαζόμαστε για ένα νέο παιχνίδι στη σειρά αυτή τη στιγμή. Αλλά, είμαστε συγκεκριμένα ποτέ δεν πρόκειται να πω ποτέ γιατί, καλά, ποιος ξέρει τι το μέλλον μπορεί να φέρει."

"έτσι ελπίζουμε ότι αυτή η σαφήνεια βοηθά στην ανακούφιση ορισμένων από όλες τι εικασίες και θέλουμε να θέσουμε σαφείς προσδοκίες ότι δεν υπάρχει καμία εργασία  στο Halo Wars."

Αρα γιατί δεν υπάρχει τίποτα νέο με τη σειρά Halo Wars αυτή τη στιγμή; Έρχεται το γεγονός ότι υπάρχει μόνο ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, τους πόρους και την διαθέσιμη συγκέντρωση  στην 343. Αυτή τη στιγμή, η πλειοψηφία της εστίασης είναι προφανώς πηγαίνει στην επερχόμενη έναρξη Halo Infinite του.

"Η πλειοψηφία του στούντιο είναι ολοκληρωτικά εστιασμένη για την κυκλοφορία του Halo Infinite (και μπορεί επίσης να έχετε ακούσει, "η κυκλοφορία είναι μόνο η αρχή"). Δεδομένων των ευρύτερων πρωτοβουλιών στο οποίο έχει ήδη δεσμευτεί το στούντιο, δυστυχώς δεν μπορούμε να αφιερώσουμε το χρόνο και την προσοχή που χρειαζόμαστε για να παρέχουμε πρόσθετες ενημερώσεις και περιεχόμενο για το franchise του Halo Wars."

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση για το Halo Wars 2 έφτασε τον Αύγουστο του 2020. 


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.