Η Lady Dimitrescu του Resident Evil Village και το κάστρο της είναι "απλά ένα τμήμα" του παιχνιδιού.

Published on 14 February 2021 at 16:33

Το Resident Evil Village θα είναι στα χέρια μας αυτό το Μάιο, και υπόσχεται μια μεγαλύτερη εμπειρία από το προηγούμενο παιχνίδι , Resident Evil 7, καθώς και πολλές αναβαθμίσεις επόμενης γενιάς για τις εκδόσεις του παιχνιδιού. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πολύ γι' αυτό και αντ' αυτού η Lady Dimitrescu "πλημμύρισε " το διαδίκτυο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. 

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Village Tomonori Takano μίλησε στο IGN για τον χαρακτήρα. Εν μέρει μίλησε για τις εμπνεύσεις του πώς σχεδιάστηκε, με πολλές επιρροές, όπως η Hasshakusama ιαπωνικό αστικό μύθο και την πραγματική στην ζωή δολοφόνο Elizabeth Báthory. Έκανε ένα ενδιαφέρον σχόλιο, όμως, για την Dimitrescu και το κάστρο της, λέγοντας, "Αυτό που έχουμε δείξει μέχρι στιγμής - Lady Dimitrescu, το χωριό, και το κάστρο - είναι μόνο ένα τμήμα του Resident Evil Village." Αν και δεν το λέει απευθείας, φαίνεται σαν το αγαπημένο ψηλό  βαμπίρ δεν θα να είναι ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού.

Το Resident Evil Village πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου για Playstation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC.


«   »

Add comment

Comments

Splitscreen
8 months ago

Μόνο tecvirus μονο